Magabiztos győzelmet aratott kézilabdacsapatunk a Vác ellen. A mérkőzés szereplőinek véleménye:

Skaliczki László, a Váci KSE vezetőedzője:  "Először is szeretném megköszönni a közönségnek a megható fogadtatást. Talán ezért érdemes csinálni… Visszatérve a mérkőzésre. 15 percig jól működtünk támadásban és védekezésben is. A támadójátékban, a zavaró elleni játékban már fölfedezhető volt pontatlanság, sebességvesztés. Ebből adódóan nem tudtuk azokat a helyzeteket kialakítani, amit szerettünk volna. Az emberhátrányos és emberfölényes játékból rosszul jöttünk ki. A második félidőben már kényszerben voltunk. Bár ebben a periódusban már láttam biztató jeleket. Sajnos a védekezésünk elég gólképes volt, ebből nehéz volt lélektanilag jól kijönni. Ezen a mérkőzésen arra voltunk kíváncsiak, hogy mire vagyunk képesek . Látjuk, hogy a játék mely szegmensén kell még dolgoznunk. A márciusi négy mérkőzés után kiderül, mire leszünk jók. Nem adjuk fel.”

Koller Tamás, a Váci KSE játékosa: "Gratulálok a Komlónak, kiválóan játszottak. Egy összeszokott gárdáról van szó, akik évek óta együtt játszanak. Az első 15 percben jól tartottuk magunkat, aztán törés történt a játékunkban. Ez koncentrációhiányra, a védekezés és a kapus közti kommunikáció hiányára vezethető vissza. A második félidőben már futottunk az eredmény után. Nagyon kemény meccs volt, ez látszik a kiállítások számában is. A szívünk nagy volt, küzdöttünk, ahogy tudtunk, sajnos ma jobb volt a Komló.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: " Amire készültünk, azt a meccsen meg tudtuk valósítani. Az elején volt egy kis tapogatózás a részünkről. Arra készültünk, hogy a Vác gyors játékát – amivel eredményesek voltak eddig – megállítsuk. Az volt a kulcs a mérkőzésen, hogy a gyors indításokat, a gyors középkezdéseket kontrollálni tudtuk.  A védekezésük jól működött, amihez a kapuból is  támogatást kaptunk. Fontos volt az is, hogy a ránk jellemző megfontolt támadásszövésünk eredményes volt. Sokat számított, hogy – a sok kiállítás miatt – az emberelőnyös és emberhátrányos helyzeteket jól tudtuk megoldani. Örülök, hogy a csapatmunkából mindenki kivette a részét. Köszönet a szurkolóknak, hogy ilyen hangulatban tudunk játszani.”

Ante Granić, a Sport36-Komló kapuvédője: "Gratulálok a váci csapatnak. Jó teljesítményt nyújtottunk mérkőzésen. Az egész héten sokat készültünk, elemeztük a váciak játékát. Döntő volt a mai estén, hogy a védekezésünk jól működött. Ez a mérkőzés fontos volt számunkra, hiszen kicsit nehezebb időszak következik, mert a Pick Szegeddel és a Veszprémmel is találkozunk.”

komloiujsag.hu