Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


Monthly Archives: MÁRCIUS 2017


MÁR 11Komlói edzőknek tartott előadást Zsiga Gyula, az MKSZ szakmai igazgatója


A Komló Sport Kft. meghívására látogatott Komlóra Zsiga Gyula, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) januártól kinevezett szakmai igazgatója.

A villámlátogatás során a Dunaferr női csapatával Bajnokok Ligáját nyert mesteredző Szigeti Szabolcs ügyvezetőtől és Keszthelyi Zoltán szakosztályvezetőtől tájékozódott a helyi viszonyokról, majd találkozott a komlói csapatoknál működő edzőkkel.

A megbeszélésen az a sportágfejlesztési koncepció került terítékre, amely hosszú távon pozicionálná előnyösebb helyzetbe a magyar kézilabdát. A kidolgozott tematika a kézilabdázás szinte valamennyi területét – az utánpótlásképzést, az edzőképzést, az utánpótlás- és a felnőttek versenyrendszerének átalakítását, sőt még a TAO-pályázati feltételeket is érinti – a fiatalok képzésének tekintetében bőséges gyakorlati anyaggal.

Zsiga Gyula a szakmai elképzelések mellett tájékoztatta az edzőket a versenyrendszer átalakításáról, a korosztályok határainak módosulásáról. Az NB I-es csapatokat érinti, hogy a tervek szerint megszűnne a Magyar Kupa négyes döntőjének rendszere, helyette egy semleges helyszínen lejátszott összecsapás zárná a sorozatot. Az EK és BL-induló csapatok kivételével minden NB I-es klub számára kötelező lesz a Liga Kupa-indulás, amely találkozókon csak két külföldi játékos szerepelhet. A bajnokságban egyelőre marad a csapatonkénti 5 légiós, de későbbi cél ...


TeljesMÁR 4
közzétette admin  március 04, 2017 14:22  HírekAZ ÉV BRAVÚRJA: A KOMLÓ PONTOT SZERZETT TATABÁNYÁN


Illusztris társaságba kerültek kézilabdázóink. A tatabányai katlanban a Veszprémen és a Szegeden kívül csak a Komló tudott pontot szerezni. Fotó: Markovic gólja egy pontot ért (archív)

Már az első támadásból gólt szerzett a hazai bányászcsapat. Hamar egyenlítettünk: ahogy a Balatonfüred ellen is, Pribanić lőtte első gólunkat. Ezt követően a hazaiak 4 góllal is megléptek csapatunktól. (8-4) A 14. perctől azonban egy termékeny időszak következett számunkra. Obradović, Gebhardt, Marković és Katzirz góljaival döntetlenre zárkóztunk, sőt a 26. (10-11) és a 29. percben (11-12)  is nálunk volt a vezetés. Az utolsó percben a hazaiak fordítottak: Sipos és Vujovic góljával tatabányai előnnyel térhettek pihenőre a csapatok. (13-12)

A második játékrész első 15 perce is a Tatabányáé volt, azonban két gólnál többel egyszer sem tudott elhúzni tőlünk. Ez vélhetően felőrölte a hazaiak erejét, mert ettől kezdve Markovićék irányították a találkozót. Előbb két góllal, majd Antonio Pribanić két találatával négy góllal is elhúztunk. (21-25)

Mozgósította minden erejét a Tatabánya. Szöllősi Balázs négyszer is bevette kapunkat, amivel ismét megszerezték a vezetést. (27-26)  Nyolc másodperccel a vége előtt Jerkovć húzta le a labdát ...


Teljes
[prev]  1 [2]6-7 of 7
RSS