A bajnokság negyedik helyén álló Balatonfüred vendége lesz kedden kézilabdacsapatunk. A hazaiakat eddig csak a Veszprém és a Szeged tudta legyőzni, de a próbálkozás nem lehetetlen, gondoljunk csak a tavalyi pontszerzésre…

 Kényelmes pozícióból utazik csapatunk Balatonfüredre. Kilvinger Bálint együttese a bajnokság harmadánál két egység híján annyi pontot szerzett, mint a tavaly bennmaradó Gyöngyös.

Ennek ellenére van miért hajtania Markovićéknak, hiszen – a Dabas botladozása miatt – akár előre is léphetnek a tabellán. Győzelem esetén már 5. a Komló, ami legszebb várakozásainkat is felülmúlná.

Érdemes ugyanakkor egy picit hátra is nézni. Az Eger dabasi győzelmével egy pontra megközelítette csapatunkat.

A legutóbbi füredi kirándulás jól sikerült, bravúros 27-27-es döntetlent értünk el a Balaton-parti városban, úgy hogy 35 másodperccel a lefújás előtt még nálunk volt az előny.

Csoknyai István csapata a hétvégén hazai pályán szenvedett vereséget a spanyol Granollers-től, van tehát miért kiengesztelnie a füredi szurkolókat.

Az idén 43 gólos Igor Marković a vetélytárs védekezését emelte ki a találkozóval kapcsolatban, megemlítve Fazekas kapus klasszisát. Véleménye szerint elsősorban Kaspareket kell megfogni, akkor lehet esélyünk a győzelemre. Ha türelmesen támadunk, góllal fejezzük be a támadásokat, gyorsan vissza tudunk érni, akkor szoros mérkőzésre számíthatunk.

A komlói csapatból Gebhardt kéztörése miatt biztosan hiányozni fog, helyettese a tehetséges Szkokán Szabolcs lesz.

K&H Kézilabda Liga 11. forduló:

Balatonfüredi KSE – Sport36-Komló

Balatonfüred, Horváth M. utca V: Nagy, Túróczy

 

Időpont: 2017.11.28 – kedd, 18:00 A találkozót az M4  élőben közvetíti.

komloiujsag.hu