Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
OKT 21
közzétette admin  október 21, 2017 23:04  HírekPARÁDÉS SOROZAT – ZSINÓRBAN ÖTÖDSZÖR NYERTEK GRÜNFELDERÉK


 

Több kritikus időszakot leszámítva, gyakorlatilag rajt-cél győzelmet aratott a Komló az Eger felett. A Kilvinger-csapat megszilárdította pozícióját a középmezőny elején.

Még a Gyöngyös elleni mérkőzés rajtját (3-0, 5-2) is sikerült felülmúlni Jerkovićéknak az Egerrel szemben. Rövid idő alatt 7-1 állt az eredményjelzőn. Nem véletlenül skandálta már a 13. percben – az egyre duzzadó – szurkolótábor a "játszik a Komló” rigmust.

A kőkeményen induló, majd gyakran a durvaságba hajló mérkőzésen a vendégeknél először Dobó (Hát ki más Egerből.) találta meg Granić kapus ellenszerét. Az egriek játékáról sokat elmond, hogy a 25. percig már négyszer játszottak emberhátrányban. Nem rajtuk múlt, hogy ez nem érte el a 10 percet – Takács ugyanis talpról úgy lőtte ki a falból Jerkovićot, hogy az csak a félidő utolsó pillanataira tudott visszaállni.

Négygólos előnyünkről indult a második játékrész, de látszott, hogy pokoli 30 perc vár ránk. Tóth Edmond együttese sziszifuszi munkával csalta mind előrébb magát. Szerencsére védelmünk – Balázzsal és Grünfelderrel az élen – emberfeletti munkát végzett. Elől pedig – a játékból kivett Jerković helyett – Obradović és Gebhardt szállította a létfontosságú gólokat.

21-18-nál az induló Antl ziccerből a balkapufát találta el, majd Granić kapus védett bravúrosan. A vereségbe lassacskán beletörődő vendégek védelme még háromszor mond csődöt ezt követően: előbb Grünfelder, majd Gebhardt, végül Balázs Sándor talál be Stochl hálójába. A hatgólos különbség talán hízelgő számunkra, de a győzelem ténye nem. A Komló teljesen megérdemelten szerezte zsinórban ötödik győzelmét a bajnokságban.

K&H Kézilabda Liga 7. forduló:

Sport36-Komló – Eger SBS Eszterházy 24-18 (14-10)
Komló, Városi Sportközpont 1000 néző Vezette:  Bócz, Wiedemann

 KOMLÓ: GRANIĆ – GEBHARDT 3, OBRADOVIĆ 6, BALÁZS 1, JERKOVIĆ 6, GRÜNFELDER 3, MARKOVIĆ 3/2. Csere: Selymes (k), Sunajko 2, Laufer, Katzirz, Vezetőedző: Kilvinger Bálint

 EGER: Stochl – Lezák 1, Takács, Aflitulin 2, PETRO 2, Radojević 1, Szepesi

Csere: Repoth (k), Szabó, Bajorhegyi, Füzi 2, Antl 4, DOBÓ 5, Kiss 1.

Kilvinger Bálint: "Remek hangulatban kiváló védekezéssel, egy parázs mérkőzésen nyertünk.”

Tóth Edmond: "Kemény csatában későn vettük fel a fordulatot.”

Hétméteresek: 2/2  illetve  3/2    Kiállítások: 8 perc  illetve 14 perc

A tabella élcsoportja: 1. Telekom Veszprém 14p 2. Mol-Pick Szeged 14p Balatonfüred 14p 4. Sport36-Komló 10p 5. Dabas 10p  6. Tatabánya 10p (1 mérkőzéssel kevesebbet játszott)

Kilvinger Bálint: "Kemény csata volt, apróságok döntöttek”


Sorrendben ötödik győzelmét aratta a Sport36-Komló az NB I-ben. Az Eger elleni mérkőzés főszereplőinek nyilatkozatai:

 Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Tóth Edmond, az Eger vezetőedzője: „Nagyon álmosan kezdtünk. Sokkal nagyobb fordulatszámon pörgött a hazai csapat, ami ráadásul egy kemény védekezéssel párosult. Mi sajnos nem tudtunk az elején erre a hőfokra eljutni. Talán ez betudható annak is, hogy régen volt tétmeccsünk. Próbáltuk felvenni a hazaiak keménységét, de inkább 2 percek lettek belőle. Ezt követően mindent megtettünk, hogy visszajöjjünk a meccsbe. Feljöttünk 3 gólra, volt labdánk, hogy szorosabbá tegyük a mérkőzést, sajnos nem sikerült, mert nem játszottunk jól. A Komló megérdemelten nyert. Férfias, mindkét csapatra elmondható, hogy néha a durvaság határát súroló mérkőzést játszottunk. Gratulálok a Komlónak, további sok sikert kívánok nekik!

Füzi Dániel, az Eger játékosa: „Ahogy edzőnk elmondta, sajnos az elején nem vettük fel a meccs ritmusát, ez meglátszott az eredményben. Ez az időkérés után sem változott meg. Hellyel közzel a második félidőben sikerült az, amit elterveztünk. Gratulálok a Komlónak!

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Nagyon jó csapatot győztünk ma le. Nem véletlenül számított rangadónak a két nyolcpontos csapat mérkőzése. Szerencsére ma mi tudtunk jobban kezdeni, ellentétben korábbi meccseinkkel. Kemény csata volt, apróságok döntöttek. Rázós volt a második félidő közepe. Kicsit kevesebb cserével játszottunk ma. Úgy éreztem végig bírja ez a sor, miközben ellenfelünk is fárad, a kőkemény védekezéssel szemben átlendülünk a holtpontokon. Örülök, hogy a bajnokságnak ebben a periódusában ilyen jól tudtunk szerepelni. Most következik két nagycsapat, majd onnan folytatódik számunkra a bajnokság. Gratulálok az Egernek, biztos vagyok abban, hogy tavasszal is jó hangulatú meccset fogunk játszani. További sok sikert kívánok nekik! Saját csapatomnak meg gratulálok a győzelemhez!

Ante Granić, a Sport36-Komló kapusa: „Gratulálok az egrieknek, és sok sikert kívánok nekik. Kemény mérkőzés volt, mi jól védekeztünk, sok dolgom volt a kapuban. Remekül felkészültünk a héten az Eger játékából, ennek is köszönhető a győzelem.”


komloiujsag.hu


Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS