Az M4 élőben közvetíti a Komló – FTC mérkőzést. A PLER az ellenfelünk a kupában. Kilvinger Bálint stúdióvendég lesz az országos sportcsatornánál.

Változik a november 18-án 18 órára kiírt Sport36-Komló-FTC felnőtt NB I-es meccs időpontja. A mérkőzést az M4 sporttelevízió élőben adja, ezért a találkozó kezdési időpontja 13:30-ra módosul. Ennek értelmében a Sport36-Komló-Balatonfüredi KC serdülő- és ifjúsági mérkőzések időpontjai is megváltoznak: a serdülő 16:00, az ifi 18:00 órától lép pályára a felnőttek mérkőzését követően.

A felnőttcsapat jó szereplése felkeltette az országos média érdeklődését is. Ezt támasztja alá Kilvinger Bálint vezetőedző meghívása az országos sportcsatornához, ahol hosszabb interjú keretében mutathatja be a komlói szakosztályban folyó munkát.

A Liga Kupában szereplő együttesünk pénteken a Vác otthonába látogat. A mérkőzésre 18:30-tól kerül sor.

 Sorsoltak a Magyar Kupában. A Sport36-Komló ellenfele a második ligában szereplő PLER együttese lesz.

 Férfi Magyar Kupa 3. forduló:
FTC-Balatonfüredi KSE
ETO-SZESE Győr-Csurgói KK
NEKA-Grundfos Tatabánya KC
PLER-Budapest-Sport36-Komló
Balmazújvárosi KK-CYEB Budakalász
Váci KSE-Eger SBS Eszterházy
Dabas KC-Orosházi FKSE-LINAMAR
Nyíregyházi SN-Ceglédi KKSE

A  mérkőzésnap november 8., ám mivel előtte egy nappal a Mol-Pick Szegedet fogadjuk, a mérkőzést későbbi időpontban, november 14-én játsszuk a fővárosban.

A versenykiírás értelmében az NB I 2016-17-es idényének 1-2. helyezettjei, a Telekom Veszprém és a MOL-Pick Szeged a négyes döntőben kapcsolódnak be a sorozatba.

komloiujsag.hu