Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!

Monthly Archives: OKTÓBER 2017


OKT 8
közzétette admin  október 08, 2017 14:28  HírekZSINÓRBAN HARMADSZOR GYŐZÖTT A KOMLÓ AZ NB I-BEN


Ilyen nagyon régen volt: hármas győzelmi sorozattal erősítette meg hetedik pozícióját a tabellán kézicsapatunk.

Kékesi, Laufer, Katzirz, Jerković, Szögi és Pribanić is sérüléssel bajlódott a héten, közülük a két utóbbi nem is állhatott Kilvinger Bálint rendelkezésére.

Ennek ellenére régen látott jó kezdést produkáltak játékosaink. 3-0-ra, 5-2-re is elhúztunk a mátraalji csapattól. Konkoly mester hamar rendezte a vendégek sorait, a játékrész 26. percében már a zöld mezesek vezettek. (8-9) Kilvinger Bálint időkérése azonban használt, Gebhardt és Grünfelder találataival egygólos vezetéssel térhettünk pihenőre.

A héten igazolt brazil Martins góljával indult a második fél óra. Marković büntetőből újból megszerezte számunkra a vezetést. A következő 15 perc nagyon jól alakult: Gebhardt szebbnél szebb gólokkal hálálta meg a szurkolók biztatását. Neki is köszönhető, hogy kétszer is négygólosra duzzadt a két csapat közötti különbség.

Martins és Konkoly Csaba kétperces büntetésekor kettős emberelőnybe is kerültünk, de nem tudtuk ekkor még megnyerni a meccset. A vendégek 20-19-re visszazárkóztak.

Ekkor ismét jött Gebhardt, aki büntetőből és a szélső pozíciójából háromszor is betalált. 23-19 után két-két gól esett mindkét oldalon, ami azt jelentette, hogy a Komló zsinórban szerzett ...


TeljesOKT 6
közzétette admin  október 06, 2017 14:16  HírekSzombaton a Gyöngyös jön a pontokért Komlóra


Folytatódik-e a jó sorozat? Győz-e zsinórban harmadszor NB I-es kézilabdacsapatunk? Ezekre a kérdésekre adja meg választ a szombaton 18 órakor kezdődő Sport36-Komló – Gyöngyös mérkőzés. Fotó: archív

 A rossz rajt már a múlté; a Csurgó legyőzését követően Orosházáról is két ponttal tért haza csapatunk. Ha a lendület kitart a Gyöngyös ellen is, akkor – szerencsés esetben – az 5. pozícióba is felkapaszkodhatnak Selymesék.

Az esély megvan erre, hiszen legutóbb két éve győztek a kék-sárgák ellenünk. Az előző szezon mindkét találkozóját megnyertük soros ellenfelünkkel szemben. Ám igaz, mindkettőt egy góllal (26-25, 20-19), ami előrevetíti a szombati mérkőzés intenzitását.

A Gyöngyöst az új sorozatban az egykori győri edző, Konkoly Csaba irányítja, aki a klub honlapján beszélt a komlói találkozóról: – Nem lesz könnyű dolgunk, ezt egészen biztosan állíthatom, de továbbra is győzelmi reményekkel utazunk Komlóra. A lehetőségeink korlátozottak, de a hátralévő néhány napban igyekszünk úgy alakítani a játékunk szerkezetét, hogy a rendelkezésre álló játékosokból a legütőképesebb keretet alkossuk meg. Mindent megteszünk a sikerért, hiszen ebben a szoros mezőnyben egy-egy idegenbeli győzelemnek óriási súlya van – fogalmazott Konkoly Csaba.

Lesz ehhez egykét szava – ...


TeljesOKT 5
közzétette admin  október 05, 2017 8:31  Hírek


OKT 4
közzétette admin  október 04, 2017 9:12  HírekKét pontot szerzett Budaörsön U14-es csapatunk


Ismét pontot, sőt pontokat szerzett a kiemelt bajnokságban szereplő U14-es együttesünk. Kollai Tamás csapata két kör után 4 ponttal áll a táblázaton. Fotó: archív

Az első találkozóhoz tartozik, hogy a fiúk reggel hatkor indultak Budaörsre, és már 10 órakor pályán voltak.

FU14 1. osztály C csoport 2. forduló:

Pénzügyőr – Komló Sport KC 29-16 (17-8)

Budaörs, Városi Uszoda és Sportcsarnok 40 néző V: Bába, Horváth P.

Komló: Kiss D. (k), Benkő (k) – Begovácz 5/1,Bazsa 4, Hörnyéki 2/2, Ivicz 2, Mátéka 1, Varga Sz. 1, Horváth L. 1, Hiegl Cs., Deleznyák, Filomela, Fónai, Varga R.,

Edző: Kollai Tamás

 Kiállítások: 6perc illetve 2perc  Hétméteresek: 1/1 illetve 3/3

 Komló Sport KC –  Budakalász 29-21 (18-9)

Budaörs, 30 néző V: Bába, Horváth P.

Komló: Kiss D. (k) Benkő (k) – Begovácz 7, Varga Sz. 6, Hörnyéki 4/1, Ivicz 4/1 Bazsa 3, Mátéka 2, Deleznyák 1, Filomela 1, Hiegl 1,  Fónai, Varga R., Horváth L.

Edző: Kollai Tamás

Kiállítások: 6perc illetve 8perc Hétméteresek: 4/4 illetve 2/2

Kollai Tamás: „A korai utazás lehetett az oka a Pénzügyőr elleni álmos játéknak. Szerencsére a második mérkőzésre felébredtünk!”

A fiúk legközelebb – október 15-én Budakalászon lépnek pályára, majd – ...


TeljesOKT 1
közzétette admin  október 01, 2017 12:31  HírekOrosházán szereztük második győzelmünket


Ha egy üzlet beindul. A Csurgó legyőzését követően az Orosháza is kapitulált Kilvinger Bálint együttese előtt. A siker értékét növeli, hogy – szurkolóink hathatós támogatásával – idegenből hoztuk el a két pontot. Fotó: archív

 A házigazda Orosháza kezdett jobban, gyorsan kétgólos előnyre tett szert. Különösen Zoran Radojević volt elemében – hat perc alatt négyszer is bevette kapunkat. A10. perc táján sikerült rendezni a sorainkat olyannyira, hogy Grünfelder góljával a vezetést is megszereztük.

Az igazi fordulópont valójában a 19. perctől jött el. Jerkovićék elképesztő sorozatot produkáltak, zsinórban kilencszer találtak be Herjeczkiék kapujába.

Hatgólos vezetésünkkel (9-15) indult a második játékrész, aminek felét hat perc alatt lefaragták a hazaiak. Sőt az 50. percben már 20-20-at mutatott az eredményjelző. Jött ennél rosszabb is: Németh Gábor kétszer is előnyhöz juttatta a zöld-sárgákat.

Az utolsó négy percben szigorítottunk a védekezésen. Ennek köszönhetően már nem zörrent meg a hálónk, viszont Pribanić és Gebhardt betalált, így összességében megérdemelt győzelmet arattunk az Orosháza felett.

K&H Kézilabda Liga 4. forduló:

Orosházi FKSE-Linamar – Sport36-Komló 24:25 (9-15)

Orosháza, Eötvös-csarnok 500 néző V: Bíró Ádám, Kiss Olivér

KOMLÓ: SELYMES – GEBHARDT 6, Obradović 2, Balázs 2, JERKOVIĆ ...


Teljes
[prev]  1 2 3 [4]16-20 of 20
RSS