Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


Monthly Archives: JANUÁR 2017


JAN 18Liga Kupa: "Barátságos” döntetlen a Gyöngyössel – 32 perc kiállítással


26-26 – os döntetlennel záródott a Gyöngyös elleni Liga Kupa-párharc első mérkőzése. A találkozó 16 kiállítást és egy piros lapot hozott, a végén még időn túli hetest is dobhattunk.

Sok hiba, kissé álmos támadójáték jellemezte a két csapat első mérkőzésének elejét. Sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok. Három góllal az első játékrész 20. percében sikerült meglógnunk (12-9), a vendégek azonban a félidő végére egy gólra feljöttek.

Jól indult a második 30 perc. Gebhardt és Marković góljával ismét háromgólosra duzzadt a különbség (17-14), amit a 48. percig őriztünk. Ekkor a Gyöngyös egy eredményes sorozatnak köszönhetően egyenlített. (20-20) Az 50. percben újból meglógtunk kettővel, de a motivált vendégek ismét felzárkóztak. 5 másodperccel a vége előtt elvégzett középkezdésünket szabálytalanul akadályozták a gyöngyösiek, amiért Marković hetest dobhatott, ám a montenegrói szélső labdáját Holló hárította.

Szerdán délelőtt 11 órától ugyancsak Komlón csap össze a két gárda.

Liga Kupa 4. forduló:

SPORT36-KOMLÓ – B.BRAUN GYÖNGYÖS  26:26 (15-14)

Komló 200 néző V: Babicz, Haskó

KOMLÓ: Granić – GEBHARDT 5, Obradović 4, TRKULJA 6, Katzirz, Jerković 5, Marković 5/4 Csere: Selymes (k), Szögi 1, Szöllősi, Szkokán, ...


TeljesJAN 14
közzétette admin  január 14, 2017 14:17  HírekMár pattogott – felkészülés


A Veszprém NB I/B-s csapata ellen játszotta idei első felkészülési mérkőzését a komlói kézilabdacsapat. A háromszor 25 perces találkozón Kilvinger Bálint edző valamennyi hadra fogható játékosa pályára lépett.

SPORT36-KOMLÓ – VESZPRÉM KKFT 46:32 (14-13, 15-10, 17-9)

Komló, Városi Sportközpont 200 néző V: Fekete, Tóth

Az első félidő csapata: Selymes – Gebhardt 2, Obradović, Trkulja 9, Jerković 1, Marković 3, Szögi 1

A második félidő csapata: Granić – Szkokán 3, Marcsek 4, Kékesi 2, Katzirz, Szöllősi 1, Wéber 5.

A harmadik játékrész csapata: Kiss B. – Gebhardt, Laufer 4,  Trkulja 1, Sebestyén 1, Sunajko 2, Hoffmann 7.

A találkozó elején a vendégek 5-2-re is vezettek. A játékba lendült komlóiak elsősorban Goran Trkulja gólérzékenységének köszönhetően átvették a vezetést, amit a harmadik harmadban pályára lépő fiataljaink meg is toldottak.

Kilvinger Bálint: Végre tudtunk egyet játszani. Látszott a csapaton, hogy elég fásultak voltak, ami nem csoda a heti edzésmunka után. Mindenki játéklehetőséget kapott. Ez volt a mai napnak a célja.

komloiujsag.hu 

JAN 6
közzétette admin  január 06, 2017 15:26  HírekCsurgóról érkezik játékos Bujtár Ádám helyettesítésére


Tekintettel arra, hogy Bujtár Ádám felépülése hosszabb ideig is eltarthat, a kényszerhelyzetbe került komlói klub Csurgóról szerződtetett szélsőt pótlására.  

A Sport36-Komló vezetőségétől származó információ szerint a tavaszi szezonban a Csurgóról érkező Szkokán Szabolcs helyettesíti az autóbalesetet szenvedett komlói játékost. A 22 éves jobbszélső ősszel két mérkőzésen lépett pályára a Csurgó NB I-es csapatában (Szeged, Veszprém), ugyanakkor az NB I/B-ben szereplő juniorok között eddig 31 gólig jutott.

A nehéz helyzetben kiemelendő a csurgói klub önzetlen segítsége, amely azonnal felajánlotta játékosát a komlói kézilabdacsapatnak.

A még  karácsonykor autóbalesetet szenvedett Bujtár Ádámot jelenleg is altatják, felépülése hosszú időt vehet igénybe.

Fotó: cskk.hu

komloiujsag.hu
JAN 3
közzétette admin  január 03, 2017 9:25  HírekBujtár Ádám súlyos balesetet szenvedett


Súlyos közúti balesetet szenvedett karácsony másnapján Bujtár Ádám, a komlói kézilabdacsapat jobbszélsője. Sajtóértesülések szerint a baleset Pécsen, a Bacsó Béla utcában történt, ahol a megcsúszott autó egy villanyoszlopnak, aztán egy parkoló teherautónak ütközött.

Bujtár Ádám, a Sport36-Komló 23 esztendős kézilabdázója a vezető melletti ülésen utazott, és életveszélyes sérüléseket szenvedett. A sofőr enyhén ittas állapotban ült a volán mögé, ellene járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Bujtár Ádám korábban Balatonfüreden, Komlón és a Ferencvárosban is játszott, majd 2016 nyarán a fővárosiaktól tért vissza a kék-fehérekhez.

komloiujsag.hu

[prev]  1 [2]6-9 of 9
RSS