Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

SZE 10
közzétette admin  szeptember 10, 2017 13:26  HírekSport36-Komló–Dabas KC 25–26 (9–12)

Komló, 700 néző. V: Nagy F., Túróczy

KOMLÓ: Selymes – GEBHARDT 4, Obradovic 3, KATZIRZ, Jerkovic 7, Pribanic 3, MARKOVICS 6 (1)
Csere: Granic (kapus), Szunajko, Szögi, Grünfelder, Laufer 1, Kékesi, Balázs S. 1, Szkokán
Edző: Kilvinger Bálint

DABAS: HOLLÓ – Országh 2, Petrovszki 3, BÍRÓ B. 2, Schlachta, HALÁSZ L. 6, KEKEZOVICS M. 6 (4)
Csere: SZIMOVICS 5, Bakos, Lepsényi 2, Pocsai, Lókodi
Edző: Tomori Győző
Az eredmény alakulása. 7. perc: 0–4. 15. p.: 2–8. 21. p.: 6–9. 35. p.: 10–15. 43. p.: 14–19. 51. p.: 20–21. 58. p.: 25–25
Kiállítások: 6, ill. 12 perc
Hétméteresek: 3/1, ill. 6/4
 
Tomori Győző, a Dabas vezetőedzője: „Az első félidőben egy nagyon komoly védekezést tudtunk összehozni, hiszen csak 4 gólt kaptunk. A csapat mögött egy olyan kapusteljesítmény volt, ami megalapozta a jó játékunkat. Elöl okosan, a helyzetekig játszottunk, gólokat tudtunk szerezni. A végén a védekezésünk visszaesett, de szerencsére Holló Balázs hetest is tudott védeni. Az első győzelmünk nagy értékkel bír, és az hogy Komlón tudtunk nyerni, az még értékesebbé teszi a győzelmet.

Dr. Bíró Balázs, a Dabas irányítója: „Reménykedtem abban, hogy megnyerjük a mérkőzést, de a meccs közben tartottam attól, hogy rutintalanságunk miatt elveszítjük a végjátékot. A Komló egy borzasztóan rutinos csapat, sok válogatottsággal rendelkező játékossal. Nagyon nagy tartásról tettünk tanúbizonyságot a második félidőben, hogy nem engedtük át a vezetést a hazai csapatnak. Gyakorlatilag uraltuk végig a mérkőzést. Voltak nehéz periódusaink, de a mérkőzés jó visszaigazolása, hogy jó úton járunk.

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Déjá vu érzésem van, egy évvel hasonló mérkőzést játszottunk a Cegléddel. Támadásban nem tudtuk azt játszani, amit szerettünk volna, ez erősen rányomta a bélyegét főleg az első félidőre. Futottunk az eredmény után, döntetlenre ugyan fel tudtunk jönni, sajnos az a lélektani pillanat nem jött el, amikor át is vettük volna a vezetést. Támadásban több tiszta helyzetet kihagytunk, ha ezeket belőjük, lehetett volna esélyünk, de nem volt bennünk az a plusz, hogy a mérkőzést megnyerjük.
Csalódott vagyok, hogy nem tudtunk győzni. Dolgozunk tovább, ahogy ezt eddig is tettük, bízom abban, hogy az eredmény is jönni fog.”

Szögi Balázs, a Sport36-Komló irányítója: „A döntetlent , úgy gondolom, megérdemeltük volna. A mérkőzése ezért vált nehézzé, mert a korán kialakult 4 gólos különbség gyakorlatilag a 45. percig megmaradt. Azzal a tudattal játszottunk végig, ha egyszer is hibázunk, akkor tovább nő a két csapat között a differencia. A tanulság az, hogy nem lehet az NB I-ben egy 4-0-s szakaszt hozni, mert onnan már nagyon nehéz felállni.”
 

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*