Kilenc góllal győzte le a jobbára fiatalokra – köztük több ifistára, sőt serdülő játékosra is – épülő tartalékcsapatunk az NB I/B-s Pécsi VSE-t. Fotó: Czeti Ádám

Felkészülési mérkőzés:

SPORT36-KOMLÓ – PÉCSI VSE 35-26 (14-12)

Városi Sportközpont 250 néző V: Vágvölgyi, Pech

KOMLÓ: Szabó M. – Trischler 3, Kékesi 3, Grünfelder 1, Kovács M. 6, Laufer 6, Wéber 2.

Csere: Szilágyi (k), Szögi 2, Hoffmann 3, Gajdos 1, Kaáli Nagy 1, Illés 1, Sunajko 6, Oberritter, Balogh P. Edző: Kilvinger Bálint

Hétméteresek: 1/0 illetve 6/3  Kiállítások: 8p  illetve 10p

A serdülőkorú Trischler Mátéval a jobbszélen kezdett a Komló az ősi rivális Pécs elleni felkészülési meccsen. Kilvinger Bálint ezúttal a felnőttek keretéből csak néhány játékost jelölt játékra. Bár Szögi, Kékesi, Grünfelder is csak az első játékrészben kapott szerepet a mestertől.

A csapat gerincét ezúttal a Szabó Martin, Laufer, Kovács Márk, Sunakjo, Wéber, Hoffmann- féle hatos alkotta, őket jól egészítették ki az ificsapattól „kölcsönvett” játékosok: Gajdos, Kaáli Nagy, Illés, Oberritter és Balogh Patrik.

Egyébként le a kalappal az ificsapat előtt. Hiszen a fiúk kemény napot zártak. Reggel fél kilenckor – Szappanos Gergely vezényletével – kiadós futás szerepelt a programjukban, majd 13 órától a PVSE korosztályos csapatát verték edzőmeccsen tízzel, este fél héttől pedig az NB I/B-s Pécs ellen állták hősiesen a „sarat”.

Trischler Máté első gólját lövi a felnőttek között

Külön is szólni kell a még serdülő Trischler Mátéról, aki kora délután 8 gólt szerzett a pécsi ifi ellen, majd cirka három óra múlva szinte végigjátszotta a felnőttek találkozóját – méghozzá jól.

A Pécs együttesében a komlói Hidasi Dani és a kapus Kiss Balázs csapatuk legjobbja volt.

komloiujsag.hu