Pénteken játssza a bajnokságban utolsó mérkőzését a Sport36-Komló. Kilvinger Bálint csapata a 8. hely megtartásáért meccsel az Egerrel.

Két nappal korábban, már pénteken pályára lép kézilabdacsapatunk az Eger ellen. A vasárnapról előrehozott mérkőzés az utolsó fellépése Hoffmannéknak. A korábban kiharcolt bennmaradást egy nyolcadik hellyel koronázhatnák meg fiaink.

A Mezőkövesd elleni vereséget követően nem tétlenkedtek játékosaink.

Kilvinger Bálint, Marcsek Gábor és Kovács Márk is érdekelt volt a 6-án játszott Magyar U23-as válogatott – Lengyelország B meccsen.

Marcsek  az említett mérkőzés összetartásán sajnos vállszalag szakadást szenvedett. Sérülése nem jött jól, hiszen nálunk már a kórház táblát is kitehetné a szakosztályvezetés: Wéber, Gebhardt, Szőllősi mellett továbbra sem 100 %-os Marković és Jerković. Selymes ujját megműtötték. Elmozdulásos törést szenvedett edzésen. Csavarral rögzítik a csontot. Ráadásul Katzirz is izomszakadást szenvedett. Marcsek kb. 6, míg Selymes 3 hónapot kell, hogy kihagyjon.

A sérüléséből felépülgető Igor Marković az EB-selejtezőn érdekelt montenegrói válogatott Bielo Poljeban lejátszott – Szlovákok elleni mérkőzéssel készült az Eger elleni derbire. Érdekesség, hogy a szlovákoknál a két egri (Petro és Antl) hét alkalommal vette be a kaput.

A Komló – Eger mérkőzés pénteken 18:00 órakor kezdődik a Városi Sportközpontban.

komloiujsag.hu