Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőMonthly Archives: ÁPRILIS 2017


ÁPR 22
közzétette admin  április 22, 2017 20:08  HírekA házigazda Gagarin nyerte a kézilabdakupát


 Harmincegyedik alkalommal rendezték meg a Gagarin Napok elmaradhatatlan programját, a 7-8.osztályos fiúk hagyományos kézilabdakupáját. A mérkőzéssorozat végén hazai győzelem született.

A gagarinos fiúk, Kollai Tamás irányításával – a Gagarin Iskola 50 éves fennállásához méltó teljesítménnyel – veretlenül nyerték meg a tornát.

A Komló Sport kft. játékosaira épülő csapat előbb a Nagykanizsát fektette két vállra, majd a Bácska együttesét verte. A döntőnek is beillő, Pécs elleni mérkőzés nem jól indult, a PVSE már 0-3-ra is vezetett.  Egy időkérés után rendeződtek a sorok; a Gagarin fokozatosan felőrölte ellenfele erejét, s végül 9 gólos győzelmet aratott riválisa ellen.

Eredmények: Pécs – Bácska 19-15, Gagarin – Izzó SE 29-19, Bácska – Gagarin 18-27, Izzó SE – Pécs 15-21, Gagarin – Pécs 24-15, Bácska – Izzó 15-12

A torna díjazottjai

A torna végeredménye: 1. Gagarin 2. PSN Zrt. Pécs 3. Bácska Bácsbokod 4. Izzó SE Nagykanizsa

A torna gólkirálya: Somodi Olivér (Bácska) 23 góllal

A legjobb kapus: Kiss Dániel (Gagarin)

A legtechnikásabb játékos: Hiegl Zsombor (Gagarin)

A torna válogatottja: Szolák Dávid (Izzó SE) – Básti Richárd (Bácska), Hajmási Ákos (Izzó SE), Papp Máté (PSN) Nagy Ákos (PSN), Bazsa Viktor (Gagarin) Begovácz Márk (Gagarin)

A győztes Gagarin csapata: (felső sor ...

TeljesÁPR 14
közzétette admin  április 14, 2017 13:22  HírekSerdülő kézi: folytatódott a jó sorozat a keleti csapatok ellen

 

Folytatódott hibátlan szériája a Sport36-Komló serdülőcsapatának a bajnokság rájátszásában. Szappanos Gergely fiai a Mezőkövesd és az Orosháza után a listavezető Gyöngyöst is legyőzték.

Kiemelt Serdülő Bajnokág, Rájátszás 17-24. helyért 3. forduló:

SPORT36-KOMLÓ – B.BRAUN GYÖNGYÖS 30:24 (14-12)

Városi Sportközpont V: Kóbor, Tasnádi

KOMLÓ: SZILÁGYI – TRISCHLER 9, KAÁLI NAGY 3, MIHÁLYFI 5, PERLECZKY 3, ILLÉS 7, Beck

Csere: Vanyek (k), Vöő 1, Apostolow, Lovász 2, Hiegl Zs., Lakatos, Tullner.

Szappanos Gergely edző: Jó játékkal, remek győzelmet arattunk a listavezető ellen.

A tabella KSB 17-24. helyért:

  1. Gyöngyös  18p  2. Dabas 16p 3. Sport36-Komló 15p 4. Orosháza 14p 5. Csurgó 14p 6. Budakalász 7p 7. Mezőkövesd 4p 8. Cegléd 1p
komloiujsag.hu ÁPR 11Együttműködési szerződést kötött a Komló Sport Kft. és a PVSE


Két, a kézilabdázásban ősi riválisnak számító klub kötött együttműködési megállapodást a napokban. A Komló Sport Kft. és a Pécsi Városi Sportiskolai Egyesület egymást segítve szeretnének eredményesebben szerepelni a kézilabda-bajnokságokban.

Mérföldkőnek számító együttműködési szerződést írt alá a napokban Komlón Szigeti Szabolcs, a Komló Sport Kft, míg Nagy Zsolt, a PVSE ügyvezető igazgatója.

A szerződés szerint a két klub közös szakmai célokat fogalmaz meg a jövőt illetően, mely az utánpótlás képzésének és versenyeztetésének összehangolásával kapcsolatosak.

Emellett a felek középtávú célként fogalmazták meg egy olyan képzési rendszer bevezetését, amely régióközpont kialakítására tenné alkalmassá Baranyát.

A kontraktus azt is tartalmazza, hogy melyik klub melyik csapatért lenne felelős a jövőben. A Komló Sport Kft. az NB I-es, az NB II U20-as, az NB I ifjúsági-, az NB I serdülő és az U12-es-U14-es csapatokért; a PVSE az NB I/B-s, az NB III. megyei felnőtt, az NB I/B-s junior, az OSB és az U7-U8 szivacskézilabdás csapatok versenyeztetésének feltételeit biztosítja.

A lényeg igazából az, hogy a játékosok képességeiknek és tehetségeiknek megfelelő csapatokban játsszanak. Továbbá lehetővé válna a két klub játékosainak átjárása a „lyukas” korosztályokban. ...


TeljesÁPR 2
közzétette admin  április 02, 2017 14:22  HírekKikapott a Komló, de már matematikailag sem eshet ki az NB I-ből


Kihasználta a hazai pálya által nyújtott valamennyi lehetőséget a Vác. Hat góllal kaptunk ki – fiataljainkkal felállva – a kézilabda NB I. 22. fordulójában. Fotó: archív

Kikapott, de már matematikailag sem eshet ki az NB I-ből a Sport36-Komló kézilabdacsapata. Az egykori komlói játékos, Gúnya Péter által vezetett Vác már az első félidőben eldöntötte a két pont sorsát. Bár az első és az utolsó gólt is komlói játékos (Hoffmann József és Kovács Márk) szerezte a mérkőzésen, jobbára a kiesés rémétől fenyegetett Duna-parti együttes irányította a mérkőzést.

A házi góllövőlistán élen álló, de még sérüléssel bajlódó Igor Marković, Ante Granić, valamint Srecko Jerković sem került keretbe, helyettük  Kilvinger Bálint – a rutinszerzést szem előtt tartva – leginkább a fiataloknak adott lehetőséget a mérkőzésen. Hoffmann József, Pethő Ákos, Sunajko Filip, Kovács Márk és Laufer Gábor is jelentős játékidőt kapott a héten szerződést hosszabbító mestertől.

Mintegy 5 percig álltuk a sarat a hazaiakkal, akik ezt követően fokozatosan elhúztak. A 12. percben már 4 góllal mentek Gúnyáék. Ehhez – a szemtanúk szerint – hozzájárult az is, hogy ...


TeljesÁPR 1MARAD AZ EDZŐ – ELÉGEDETTEK KILVINGER BÁLINT ÉS STÁBJA MUNKÁJÁVAL


Meghosszabbították Kilvinger Bálint szerződését a Sport36-Komló élén.  Ezt az Orosháza elleni győzelmet követően jelentette be Szigeti Szabolcs, a csapatot működtető kft. ügyvezetője. Fotó: Péter Szabó Zoltán

A vezetőség elégedett a komlói kézilabdacsapat szakmai irányításával, ezért a fiatal edző szerződését 2019. június 30-ig meghosszabbította.

A játékoskeretet illetően is pozitív fejleményekről számolhatott be az ügyvezető. A télen Csurgóról érkezett jobbszélső, Szkokán Szabolcs 2019. június 30-ig, míg a szintén jobbszélső Gebhardt Ádám 2018. június 30-ig szóló szerződést írhatott alá a napokban.

komloiujsag.hu

1 2  [next]-4-0 of 8
RSS