Jerković igen, Trkulja talán, Szkokán nem. Még kérdéses a Komló hétvégi kerete. Szombaton Csurgón játszik kézilabdacsapatunk. Fotó: Czeti Ádám

Felmentette a Fegyelmi Bizottság Srečko Jerkovićot, így pályára léphet a Csurgó elleni régiós rangadón a horvát átlövő. Mint ismert, Jerković a Balmazújváros elleni bajnoki utolsó percében kapott kék lapot a játékvezetőktől, miután összetűzésbe keveredett a vendégcsapat játékosával, Balázs Sándorral.

A komlói klub által benyújtott videofelvételen jól látszik, hogy Jerković visszafutás közben ráesett ellenfelére, aki erre ököllel arcba ütötte a komlóiak játékosát. A Fegyelmi Bizottság elfogadta a bizonyítékot; Jerkovićot felmentette, míg Balázs hárommeccses eltiltást kapott.

Továbbra is kérdéses azonban Goran Trkulja játéka. A védekezésben és támadásban is meghatározó játékost talpsérülése akadályozza abban, hogy teljes értékű munkát végezzen. Sorsa a hét második felében dől el.

Az viszont biztos, hogy a Bujtár Ádám pótlására Csurgóról kölcsönbe érkezett Szkokán Szabolcs – a csurgói klub döntése értelmében – nem léphet pályára egykori csapata ellen.

A szombaton 18 órakor kezdődő találkozó érdekessége, hogy mindkét klubban olyan játékos is pályára lép, aki korábban az ellenfélnél állt szolgálatban. Csurgói oldalon Hadziomerović és Pažin, míg a komlói félnél Gebhardt Ádám készülhet kettős érzéssel a regionális rangadóra.

A Csurgó a legutóbbi fordulóban Vácott szenvedett vereséget, míg a Komló a Balmazújvárossal végzett döntetlenre. A két csapat őszi mérkőzése Komlón pontosztozkodással zárult.

komloiujsag.hu