Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


FEB 25
közzétette admin  február 25, 2017 12:23  HírekA Szeged korábbi horvát beállósa igazolt KomlóraA Balatonfüred ellen mutatkozik be a Sport36-Komló csapatában a horvát Antonio Pribanić. A Goran Trkulja pótlására érkezett játékos a lengyel elsőosztályból teszi át székhelyét Magyarországra. 

A makacs talpsérüléssel bajlódó Trkulja helyén léphet pályára a szombati Balatonfüred elleni bajnokin Antonio Pribanić. A horvát beállós az anyagi gondokkal küzdő lengyel KPR RC Legionowo együttesétől érkezett, s már a szerdai tréningen bemutatkozik leendő csapattársainak. Pribanić neve jól cseng a hazai kézilabdabarátok között, hiszen 2011-től 2014-ig a PICK-SZEGED játékosa volt.

A 29 éves kézilabdázó egy sor csapat mezét magára öltötte; nemzetközi szinten  a Baia Mare és a Szeged együttesében szerepelt. Edzője volt Skaliczki László is, akinek az irányítása alatt egyaránt négyszer vette be a Barcelona és a Kielce kapuját.

komloiujsag.hu


Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS