Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ





Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető






Monthly Archives: SZEPTEMBER 2016


SZE 11
közzétette admin  szeptember 11, 2016 10:34  Hírek



Rossz rajt, egyszer sem vezettünk a Cegléd ellen

komlocegled

Hullámzó támadójátékunknak köszönhetően szenvedtünk vereséget a Ceglédtől a bajnokság első fordulójában.

Nagyon rosszul kezdte a mérkőzést a Kilvinger-csapat. A vendégek – sziklaszilárd, néha túlontúl is szigorú védekezésének köszönhetően is – nagyon hamar négygólos előnyre tettek szert, amit csak a 22. percre sikerült kiegyenlítenünk.  A félidőből hátralévő idő sem igazán rólunk szólt, a gólfelelős Bíró és Perisic találataival minimális, de mégis vendégelőnnyel zárult a félidő.

A 2. játékrész elején Jerkovic büntetőt hibázott, ám mivel még abban a percben betalált Pallag kapujába, újból kiegyenlítettünk. Ekkor azonban jött első félidőben látott szindróma: három perc alatt 3 gólt is lőttek a vendégek, így ismét jelentős hátrányban kézilabdáztunk. Bár nem játszottunk jól, Granic védéseinek és Szögi, Kékesi, valamint Gebhardt góljaival – lassan felzárkóztunk; az 51. percben 17-17-et mutatott az eredményjelző. Majd 18-18-nál ismét Pericic és Bíró következett, s mivel Jerkovic újabb büntetőt hibázott, maradt a kétgólos ceglédi előny a mérkőzés végéig.

Kézilabda NB I. 1. forduló:

SPORT36- KOMLÓ–Ceglédi KKSE 20–22 (9–10)
Komló, 800 néző. V: Horváth P., Marton

SPORT36-KOMLÓ: GRANIC – Bujtár 2, Pazin, Pethő, Trkulja, Jerkovics 4/1, Wéber 1. Csere: Selymes (kapus), Sunajko, Szöllősi 3, SZÖGI 2,KÉKESI 6, Nagy Z. 1, Gebhardt 1, Hoffmann, Marcsek. Edző: Kilvinger Bálint

CEGLÉDIKKSE: PALLAG – Gidai 3, LEPSÉNYI 1, Szabó B., Borsos 3, BÍRÓ 7, Lászlai. Csere: BŐSZ (kapus), PERISIC ...


Teljes



SZE 9
közzétette admin  szeptember 09, 2016 9:23  Hírek



Szombaton a Cegléd látogat Komlóra

A Veszprémen már túl vagyunk, a bajnokság a Cegléd-meccsel kezdődik. Szombaton 18 órától az alföldi együttes vizitál Komlón. Fotó: Péter Szabó Zoltán

A szeptember 10-i fordulóval hivatalosan is elkezdődik a 2016/17-es kézilabda-bajnokság. Kilvinger Bálint csapata a Ceglédet fogadja az első fordulóban.

A Telekom Veszprémtől elszenvedett vereséget követően már a 2 pont megszerzése a cél a bajnokság első hazai mérkőzésén. A felkészülési meccseken többnyire jó teljesítményt nyújtó kék-fehérek ma (csütörtök) délután már a csapatfényképezésen is átestek.

A meghatározó játékosok közül Igor Markovic játéka kérdőjeles. A montenegrói szélső bal kezének ujja sérült, ám vélhetően rögzítő kötéssel vállalni tudja a játékot.

Szükség lesz gólérzékenységére, mert ellenfelünk a tavaly felsőházas Vác elleni döntetlennel melegített a találkozóra. Az alföldiek 20 góljából Perisic 7-et, Lászlai és Gidai 3-at, Andelic 2-t vállalt.

A hazai mérkőzésekkel kapcsolatban a klubvezetés – a csapat facebook-oldalán – több változásra is felhívta a figyelmet. Így például arra, hogy július 1-jével több ponton változtak a kézilabda játékszabályok. A változásokról bővebben a www.keziszovetseg.hu weboldalon olvasható tájékoztatás..

Változott a belépőjegy ára is. Ezentúl 1000 forint lesz a belépő. A vendégszektorba a vendégszurkolók belépőjegyének ára 1 500 Ft.

A fogyatékkal élők, ...


Teljes



SZE 3
közzétette admin  szeptember 03, 2016 20:39  Hírek



Tartalékosan vertük az NB I újoncát

csurgó edzőmeccs

Az NB I. újoncát vertük idegenbeli felkészülési mérkőzésen. A házigazdák csapatában feltűnt az exkomlói Alexandar Semikov. Fotó: archív

Felkészülési mérkőzés:

CYEB Budakalász – SPORT36-Komló 25-26 (12-15)

Budakalász 20 néző V: Murvai, Buzogány

SPORT36: Granic –  Gebhardt, PAŽIN 4, PETHŐ 6, Trkulja, Jerkovic 4, WÉBER 5/2

Csere: Selymes (k), SUNAJKO 5, Bujtár 2, Kékesi, Márton, Marcsek. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

A házigazdák legeredményesebb játékosa: Roberto Garcia Parrondo és Nagy Bence 5-5

Az eredmény alakulása: 5.p 2-3, 10.p 6-4, 15.p 7-7, 20.p 9-9, 25.p 9-11, 35.p 12-16, 40.p 14-17, 45.p 17-20, 50.p 21-22, 55.p 22-24

Kiállítások: 8p illetve 6p Hétméteresek: 3/2 illetve 3/2

komloiujsag.hu




[prev]  1 [2]6-8 of 8




RSS