Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


Monthly Archives: AUGUSZTUS 2016


AUG 6
közzétette admin  augusztus 06, 2016 12:21  HírekÖtgólos vereség a Füredtől – fiatalokkal

komlófüred6

Néhány órán belül másodszor találkozott felkészülési mérkőzésen a Komló kézilabdacsapata a Balatonfüreddel. Kilvinger Bálint a visszavágó második félidejében már jobbára a fiatalokat küldte pályára.

Felkészülési mérkőzés:

SPORT36-KOMLÓ – BALATONFÜREDI KC  25:30 (13-15)

Komló, Városi Sportközpont 250 néző V.: Horváth, Marton

KOMLÓ: Granic – Gebhardt 1, Kékesi 5, Szögi 1, Nagy Z., Sebestyén 1, MARKOVIC 8/4

Csere: Selymes (k), Sunajko 2,  Marcsek 1, Bujtár 2, Wéber 1, Márton, Pethő 3, Trkulja, Hoffmann

Edző: Kilvinger Bálint

Kiállítások: 8 perc illetve 6 perc Hétméteresek: 5/4 illetve 4/2

A találkozó krónikájához tartozik, hogy a Komló elsőszámú átlövői nélkül szerepelt. A sérüléssel bajlódó Pazin és Jerkovic mellett Kilvinger Bálint továbbra sem számíthatott Szöllősi Balázs játékára.

A vendégcsapat az első félidő derekán lépett meg, amikor hármas emberhátrányban zsinórban három gólt kaptunk. Remek teljesítmény nyújtott ugyanakkor Igor Markovic, aki egy félidő alatt 8 alkalommal vette be a füredi kaput.

Komlófüred7

Szögi támadásba lendül

Kilvinger Bálint, a komlóiak vezetőedzője: Összességében nem nyújtottunk rossz teljesítményt. Az első találkozón még sokkal frissebben mozogtunk. A második mérkőzés végén már látszott, hogy elfáradtunk. Az edzéseken egyelőre még kevés idő jutott a taktika gyakorlására, ahol az erőnlét javítása volt az elsődleges ...


TeljesAUG 5
közzétette admin  augusztus 05, 2016 14:15  HírekFelkészülés: Jó úton járunk – megvertük a Balatonfüredet

komlófüred

Harcos, impulzív játékával meglepte a felsőházi elitbe tartozó ellenfelét Kilvinger Bálint csapata a felkészülés első tesztmérkőzésén. A délelőtti mérkőzésen nyújtott védekezésünkről sokat elmond, hogy a Füred mindössze 20 gólig jutott a találkozón.  

Felkészülési mérkőzés:

SPORT36-KOMLÓ – BALATONFÜREDI KC  21-20 (11-11)

Városi Sportközpont, 150 néző V. Horváth, Marton

KOMLÓ: SELYMES – Bujtár 2/1, Sebestyén 2, Pazin, TRKULJA 1, JERKOVIC 5, Markovic 1. Csere: GRANIC (k), KÉKESI 2, NAGY Z., Pethő 1, Sunajko 2, Marcsek, Márton, WÉBER 2/1, Gebhardt 3/1.

Vezetőedző: Kilvinger Bálint Edző: Péter Szabó Dávid

Kiállítások: 6 perc illetve 10 perc     Hétméteresek: 6/3 illetve 3/-

A mérkőzés alakulása: 8.p 1-4 14.p 6-5 23.p 8-9 26.p 11-9 45.p 17-17 54.p  19-17 57.p 19-19

A vendégek legeredményesebb játékosa Stanislav Kasparek volt 4 góllal.

A délelőtti időpont ellenére szép számmal voltak kíváncsiak a Komló első felkészülési meccsére. A szurkolók elsősorban az újonnan igazoltakat figyelte árgus szemmel. Igaz Pazin kvalitásaiból egyelőre nem sokat tudtak leszűrni, mivel az átlövő kisebb deréksérülése miatt csak perceket tölthetett a pályán.

komlófüred1

Kékesi Szabolcs Luxemburgból térne haza

A helyére beállt Kékesi Szabolcsot régi ismerősként üdvözölték a lelátón ülők. A Luxemburgot megjárt balkezes játékos ...


TeljesAUG 2
közzétette admin  augusztus 02, 2016 7:44  HírekEdző- és bajnoki mérkőzések augusztus első hetének végén.

kézilabda54


A szurkolók és vélhetően a játékosok is várják már a Balatonfüred komlói vendégjátékát. A monoton felkészülésben már a játéké lehet a főszerep. Mérkőzéskörülmények között tesztelhetjük az újonnan érkezett játékosok képességeit. Csoknyai István gárdája pénteken délelőtt és délután is megmérkőzik Kilvinger Bálint formálódó együttesével.  (augusztus 05. 10.30 és 16.30 sportközpont)

komloiujsag.hu
[prev]  1 2 [3]11-13 of 13
RSS