Cegléden egy „tavaszi mérkőzéssel” zárja az őszi szezont a Sport36-Komló kézilabdacsapata. Háromszázezret fizetünk a szurkolói rongálás miatt. győztek serdülőink utolsó idei mérkőzésükön. Kézilabdahírek Komlóról. Fotó: archív

Lenne miért visszavágni a Ceglédnek a péntek esti mérkőzésen. A szezonnyitón elszenvedett 22-20-as vereség az – amúgy kiváló szezont futó csapatunk teljesítményének – egyik fájó mozaikja. Azóta jóval masszívabbá vált együttesünk, amire a Cegléd másodedzője, Varga Péter is felhívta a figyelmet a kék-sárgák honlapján:

„Tiszteljük az ellenfelet, nem altathat el minket az a tudat, hogy ott tudtunk nyerni. Ez a Komló már nem az a Komló. Meghatározó játékosaik sorra hozzák a formájukat, a védelmük is masszív és a nyitott védekezést is jól művelik. Pontjainak több mint a felét idegenben szerezték, ezért is fontos a koncentráció. Jobb teljesítmény kell a védekezésünkben, mint a Vác ellen, hogy tudjunk könnyű gólokat szerezni és meg kell ismételni a jó lövő százalékot és tudatos támadást. Kellemetlen ellenfél, nyomás is van a csapaton, de nyernünk kell, nincs mese!”

A Komló továbbra sem számíthat a műtét előtt álló Nagy Zoltánra, ennek ellenére jó előjelekkel várhatja a gárda a mérkőzést. Kilvinger Bálint együttese ugyanis eredményesebben szerepel idegen környezetben; eddig hét pontot is begyűjtött vendégként. Győzelem esetén akár a 6. helyre is feljöhetnek Jerkovićék.

Szintén kézilabdázóinkkal kapcsolatos hír, hogy a Fegyelmi Bizottság rendezési hiányosságok miatt (szurkolói rongálás) 300 000 Ft-ra büntette a klubbot, amely ezen felül megtérítette a játékvezetők gépjárműjében okozott  mintegy 116 000 Ft-os kárt.

Ennél jobb hír, hogy idei utolsó mérkőzésén győzött serdülő csapatunk:

Kiemelt Serdülő Bajnokság:

Sport36-Komló – Budakalász 24-18 (11-9)

Komló: Szilágyi – TRISCHLER 4, Mihályfi 3, KAÁLI NAGY 5, PERLECZKY 4, Illés 5, Tullner 2. Csere: Vanyek (k)- Beck, Sike, Vöő 1, Lovász, Lakatos, Horváth, Hiegl

Szappanos Gergely: Nehéz mérkőzésen a sok hiba ellenére magabiztos sikert értek el a fiúk. Ezzel a győzelemmel kívánunk mindenkinek Boldog Karácsonyt!

komloiujsag.hu