Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!

Monthly Archives: DECEMBER 2016


DEC 12DOBÓÉK NEM BÍRTÁK A NYOMÁST – BRAVÚROS GYŐZELEM AZ EGRI "VÁRVÉDŐK” ELLEN


Ami két éven keresztül nem sikerült, az most összejött. A komlóiak remek mérkőzést produkálva győzték le az „egri várvédőket”. Fotó: Czeti Ádám (archív)

K&H Férfi Kézilabda Liga 13. forduló:

EGER SBS Esterházy – SPORT36 – KOMLÓ 20:25 (12:13)

Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok 670 néző V: Bonifert, Oláh

KOMLÓ: Selymes – GEBHARDT 4, Obradović 1, Szögi, Trkulja 1, JERKOVIĆ 5, Marković 2. Csere: GRANIĆ (k),  Kékesi 2, Marcsek 2, Katzirz, Laufer, BUJTÁR 5/5, SZÖLLŐSI 3.

Edző: Kilvinger Bálint

Az Eger legjobb lövői: Antl 6, Lezák 6, Dutra 2, Radojević 2, Petro 2

Gebhardt-góllal kezdődött a találkozó, amelyet Fernandó Dutra fél percen belül kiegyenlített.

Az első negyed óra 7-6-os hazai vezetéssel zárult, amihez hozzájárult kihagyott büntetőnk is. Viszont a 14. percben Bajorhegyi összeszedte második kiállítását, ami gyengítette a hazaiak védelmét. A támadásaink tekintetében Jerković és Marković vitte a prímet, azonban minden lőtt gólunkra azonnal válaszolt a szlovák válogatottakat felvonultató sárga-fekete együttes. Tenisznyelven szólva rendre az Egernél volt az adogatás, egészen a 28. perc elejéig, amikor Szöllősi szerzett először vezetést csapatunknak. Még Petro egyenlített, Kékesi másfél perc múlva lőtt góljával mégis mi térhettünk előnnyel pihenőre.

Három perc alatt 3 ...


TeljesDEC 8
közzétette admin  december 08, 2016 14:11  HírekKarácsonyi meglepetés – kulcsjátékosok hosszabbítottak 


komlocsurgo3

Nem tétlenkedtek a vezetők a kéthetes bajnoki szünetben. Egy nappal Katzirz Dávid érkezését követően a kék-fehérek három kulcsjátékosa is meghosszabbította szerződését Komlón.

A kapus Ante Granić, az átlövő Srećko Jerković és a balszélső Igor Marković is újabb évvel meghosszabbította szerződését. Mindhárom játékos 2018. június 30-ig kötelezte el magát a komlói klubhoz.

A hír valójában nem meglepetés. Az eredményes szereplés, a jó szakmai munka, a kiszámítható jövő következtében felértékelődött a Sport36 játékosának lenni.

komloiujsag.hu
DEC 7
közzétette admin  december 07, 2016 14:37  HírekKATZIRZ DÁVID HAZATÉRT – KOMLÓN FOLYTATJA


katzirz1

95-szörös válogatott kézilabdázó csatlakozott a SPORT36-Komló NB I-es csapatának keretéhez. Katzirz Dávid Balmazújvárosból tér haza Baranyába.

Gyorsan megegyezett a klub vezetése a játékossal, így a támadásban és védekezésben is bevethető játékos már a hétvégén Egerbe tarthat újdonsült csapattársaival.

A keddi edzésen bemutatott játékos elmondta, hogy már korábban volt arról szó, hogy Komlóra szerződik, ami akkor különböző okok miatt az nem jött össze. Legutóbbi állomáshelyén, Balmazújvárosban viszont nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerette volna, így kapóra jött a Komló újbóli megkeresése.

Megkérdeztük az egykori válogatott játékost csapatunkról. Katzirz Dávid szerint „a Komló évek óta egy nagyon harcos, jó egységet alkot, szerethető, szimpatikus csapat benyomását keltette korábban is.”

„Úgy érzem, hogy az eddigi meccsek alapján reális a bennmaradás kivívása, sőt, ha a következő pár meccs úgy alakul, ahogy szeretnénk, akkor ez idő előtt el is dőlhet” – érzékeltette esélyeinket a bajnokságban a TUSEM Essent is megjárt átlövő.

katzirz2

Szigeti Szabolcs, a kézilabdacsapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetője elsősorban a védelem stabilizálódását várja Katzirz érkezésétől. Ennek szükségességét a közelmúlt mérkőzései is alátámasztják. Mivel Nagy Zoltánt decemberbe műtik a térdével, ráadásul Goran Trikulja is hordozza ...


TeljesDEC 1
közzétette admin  december 01, 2016 8:27  HírekLiga Kupa: Négy- és ötgólos vereség Balmazújvárosban


Sanad

Két vereséget szenvedett – jobbára a fiatalokra támaszkodó – csapatunk a Liga Kupában. Fotó: archív

A Balmazújvárosban rendezett mindkét találkozókon kikapott csapatunk a házigazdáktól. A két klub megegyezése szerint a pályaválasztói jogot feladva – lejátssza a Balmazújváros ellen otthon esedékes mérkőzését is.

Liga Kupa 2-3. forduló:

Balmazújváros-Sport36-Komló 35-31 /19-13/

Vezette: Sándor, Szabó

Sport36-Komló: KISS B. – Bujtár 2 – KÉKESI 2 – Pethő 3 – MARCSEK 5 – Sebestyén – Wéber 2 Csere: Gebhardt 3 – Obradovic 1 – Laufer 5 – SUNAJKO 5 – Hoffmann 3.

Edző: Kilvinger Bálint

Sport36-Komló – Balmazújvárosi KK 30-35 (13-18)

Vezette: Kiu G., Kiu T.

Komló: Kiss – Bujtár 6, Obradovic 3, Pethő 1, Marcsek 6, Sebestyén, Wéber 2. Cs: Hoffmann 2, Sunajko 1, Laufer 2, Kékesi 2, Gebhardt 5.

Kilvinger Bálint: Két jó mérkőzést tudtunk játszani a megfiatalított csapatunkkal. Az összecsapásokon hullámzó játékot mutattunk. Jó megoldások mellett, helyenként könnyű hibákat is vétettünk. Fontos volt, hogy akkor sem adtuk meg magunkat, amikor az ellenfél esetleg jelentősebb előnyre tett szert, hanem szívósan visszaküzdöttük magunkat. Innentől kezdve igyekszünk felkészülni a hátralévő bajnokikra.

A csoport állása: 1. Balmazújváros 5p 2. Sport36-Komló 2p 3. ...


Teljes
[prev]  1 [2]6-9 of 9
RSS