Sanad

Hazai pályán fogadja a Sport36-Komló a Vác együttesét a K&H férfi kézilabda liga 9. fordulójában. Fotó: Legutóbb Sanad lőtt gólt a Vácnak

Két hatpontos csapat találkozik pénteken 18 órától a komlói sportközpont parkettjén. A Kilvinger-legénység legutóbb Orosházáról tért haza pontokkal, ami jó előjel lehet, ugyanakkor a Vác hazai pályán bukott a Budakalásszal szemben, ami feltételezhetően nem volt bekalkulálva Zsiga Gyula együttesénél. Nem számíthat a vendégcsapat Bartók Donátra, aki a héten a német Lemgo gárdájához igazolt.

A SPORT36-Komló keretében egyedül nagy Zoltán játéka kérdéses, a többiek Kilvinger Bálint rendelkezésére állnak.

A Vác eddig nem szerzett pontot idegenben, igaz a Csurgó (-1), a Tatabánya (-4) és a Gyöngyös (-4) otthonában is szoros mérkőzést játszottak.

A Komló hazai pályán a Ceglédtől kapott ki (-2), a Csurgóval döntetlent játszott, míg a Tatabánya (-2) és a Veszprém (-4) ellen alulmaradt, a Gyöngyöst ( 1) legyőzte.

A Komló hazai pályán a legutóbbi bajnokságban 1 góllal verte a Vác együttesét, a győztes gólt az azóta Spanyolországba szerződött egyiptomi Mohammad Sanad szerezte.

A találkozó november 11-én 18 órakor kezdődik a Városi Sportközpontban. A játékvezetők Kékes Csaba és Kékes Pál lesznek.

komloiujsag.hu