Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető
Monthly Archives: JANUÁR 2016


JAN 13Februárban fontos meccsek jönnek – szurkolói ankét a kézilabdázóknál

ankét2

Biztató jövőt vázoltak fel a Sport36-Komló NB I-es kézilabdacsapatának vezetői a jó hangulatú szurkolói ankéton. A rövid távú azonban cél a biztos bennmaradás.

Szigeti Szabolcs, a csapatot működtető Komló Sport Kft ügyvezető igazgatója elöljáróban elmondta, hogy a bajnokság február 7-én (vasárnap) 17 órától kezdődő Gyöngyös elleni mérkőzéssel folytatódik számunkra. A bennmaradás szempontjából kulcsfontosságú mérkőzések februárban várnak ránk. Valójában saját kezünkben van a sorsunk, a hazai mérkőzések megnyerésével, a mögöttünk álló csapatok legyőzésével annyi bónuszpontot vihetnénk magunkkal a rájátszásba, ami nyugodt folytatást ígérne. Ehhez legalább három meccset kellene nyerni a hátralévő hatból. A célunk továbbra is a biztos bennmaradás.

A sportvezető elmondta, hogy a többi klubhoz hasonlóan a sérüléshullám bennünket sem került el. A legsúlyosabb helyzete a fehérorosz beállós Nakhayenkanak, aki bokaműtétét követően várhatóan csak tavasszal csatlakozhat a többiekhez. A csütörtöki orvosi konzílium dönti el a folytatást. Az ujjtörést szenvedett Semikovot szintén csütörtökön vizsgálják meg az orvosok, akkor derül ki, hogy miként folytatódjon a rehabilitáció. A sokáig kórházban ápolt Selymes Attila állapota folyamatosan javul, remények szerint februárban már teljes értékű edzésmunkát végezhet a kapuvédő.

ankét1

Ratko Djurkovic ...


TeljesJAN 7Szurkolói ankét a sportközpontban – serdülőink győzelme Siklóson

szurkerek

Január 8-án, a szurkolói ankét után kezdi felkészülését NB I-es kézilabdacsapatunk. Serdülőink már túl vannak az első idei győzelmen.

Megkezdi felkészülését kézilabdacsapatunk. A 19 órakor kezdődő edzés előtt, 18 órától a szakosztály szurkolói ankétot tart, ahol Szigeti Szabolcs, a csapatot működtető Komló Sport Kft ügyvezető igazgatója, Ratko Djurkovic vezetőedző, Péter Szabó Dávid csapatkapitány és Szöllősi Bence, valamint Szögi Balázs válaszol a szimpatizánsok kérdéseire.

A serdülők voltak a legfrissebbek 2016-ban. Péter Szabó Dávid együttese Siklóson játszotta soros bajnoki mérkőzését. A komlói fiatalok magabiztos győzelmet arattak, s esélyesek a felsőházba jutnia.

Kézilabda OSB: Siklós-Sport36 Komló 20-31 (9-15)
Siklós, 100 néző V: Bedics, Nagy-Iván

Komló: SZILÁGYI -Trischler, Zilahi 2, Mihályfi 4, PUTNOKI 9, Nyers 3, KAÁLI NAGY 6.
Csere: VANYEK- Beck, Illés, HIEGL 3, PERLECZKY 4.
Péter Szabó Dávid: Jól kezdtük az évet, a kapott gólok száma kicsit sok. Már csak egy lépés!

A A tabella élcsoportja: 1. NEKA I. 24p 2. NEKA II. 22p 3. Sport36-Komló 18p 4. Csurgó 16p … 7. Siklós 6p

komloiujsag.huJAN 1Csapataink harcban állnak 3. – Bennmaradást érő helyen kézilabdázóink

jerkov

Ha hátradőlve nem is, a tavalyihoz képest jóval nyugodtabb körülmények között karácsonyozhatott NB I-es kézicsapatunk. A 9. helyen forduló kék-fehérek felé reális lehet az elvárás, a biztos bennmaradás.

Szemben az előző esztendővel, idén nyugodtan karácsonyozhatt(n)ak a Sport36 Komló Sport NB I-es kézilabdázói. Ratko Djurkovic együttese 6 győzelemmel 1 döntetlennel, 11 vereséggel, 13 szerzett ponttal a 9. helyről vág neki a februártól folytatódó alapszakasznak. Csak emlékeztetőül: az előző szezonban az alapszakasz zárásakor mindössze 9 pontot tudott felmutatni csapatunk.

Az anyagiakban nem feltétlenül dúskáló, de a gondos gazdálkodásnak köszönhetően biztos háttérrel rendelkező klubnál büszkék arra, hogy sem köztartozás, sem bérelmaradás nem terheli a mindennapokat, ami – ismerve a más egyesületekről csordogáló híreket – kuriózumnak számít a ligában.

A félév a számok fókuszában: 9. helyen álló csapatunk 13 pontot (hazai pályán 7-et, idegenben 6-ot kapart össze eddig. A 426 lőtt gólunkon 18-an osztoztak – még kapusunk, Ante Granic is betalált a Balatonfürednek. A 18 forduló során 3 mérkőzés dőlt el mindössze egy góllal. Minimális különbséggel kaptunk ki az Orosháza és a Balatonfüred csapatától, ugyanakkor bravúros győzelmet arattunk Vácott ...


Teljes
[prev]  1 2 [3]11-13 of 13
RSS