Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


Monthly Archives: JANUÁR 2016


JAN 26
közzétette admin  január 26, 2016 15:51  HírekHorvátországban játszik a SPORT36

kézitorna1

A horvátországi Vinkovciban folytatja felkészülését NB I-es kézilabdacsapatunk. Szombaton fél öttől az Eszék, míg 19:30-tól a Specva Vinkovci lesz ellenfele Szöllősiéknek.

Az utazó kerettel tart a csütörtöki edzésen már részt vett korábbi Partizan játékos, Nikola Potic, aki az őszi szezonban Spanyolországban kézilabdázott. A balkezes átlövő pozitív benyomást tett Ratko Djurkovicra, a horvát tornán bizonyíthatja, hogy képes-e helyettesíteni a sérüléséből lábadozó Semikovot.

Goran-Trkulja.fw_

Goran Trkulja

Meg nem erősített információk szerint Horvátországban csatlakozhat a többiekhez Goran Trkulja. A Vojvodina beállósa méreteivel (200cm, 100 kg) sok gondot okozhatna ellenfeleinknek. Trkulja korábban a Bidasoa alkalmazásában állt.

Jó híreket hallani Mohammad Sanadról. Az Afrika Kupán részt vevő egyiptomi szélső két góllal járult hozzá az algírok elleni 22-18-as győzelemhez.
JAN 26
közzétette admin  január 26, 2016 15:48  HírekKétgólos győzelem az NB I/B listavezetője ellen

IMG_4744

Második felkészülési mérkőzését is megnyerte kézilabdacsapatunk. Aktuális ellenfelünk az NB I/B Keleti csoportját vezető Algyő volt, amelyben ezúttal nem lépett pályára Vadkerti Attila és Laluska Balázs. Fotó: archív

Felkészülési mérkőzés:

Levendula Hotel FKSE-Algyő – Sport36-Komló 25:27 (12-13)
V: Nagy, Túróczy

KOMLÓ: Granic – Oszlár 2, Sebestyén 2, Sunajko 5, Marcsek 1, Jerkovic 4, Markovic 5/5 Csere: Kiss B. (k), Nagy Z., Szöllősi 3, Wéber 1, Péter Szabó D., Hoffmann, Laufer, Pethő 2, Ujvári 1, Zuder 1.

Edző: Ratko Djurkovic

A felkészülési mérkőzések sora szombaton Horvátországban folytatódik, ahol az Eszék és a Vinkovci lesz csapatunk ellenfele.

komloiujsag.hu
JAN 19Algyő és Vinkovci felé – Egyelőre nincs újabb játékos a Komló keretében

Miran Andros, a Vinkovci kapitánya veszi át a 3. helyért járó kupát Szigeti Szabolcs klubigazgatótól

Folytatódik a felkészülés. Algyő és Vinkovci lesz az úti célja a héten kézilabdacsapatunknak. A hét második felére érkezhetnek játékosok Semikov és Nakhayenka pótlására. Fotó: A Vinkovci csapatkapitányával szombaton is találkozunk

A Pécs elleni mérkőzést követően újabb felkészülési mérkőzésekre kerül sor a hét folyamán. Szerdán az Algyő otthonába látogatnak, majd szombaton Vinkovciban egy háromcsapatos tornán vesznek részt Jerkovicék. Itt az Eszék és a házigazda Spacva Vinkovci lesz csapatunk ellenfele.

A Spacva ismerős lehet a komlói szurkolóknak. Augusztusban Komlón járt a horvát kézilabdacsapat, és a 3. helyet szerezte meg a felkészülési tornán. Az elődöntőben 30-27-re nyertünk.

Eldőlt, nem lesz a Sport36 játékosa a Pécs ellen bemutatkozott Artem Kulak. A fehérorosz játékos elnyerte Ratko Djurkovic és a szakosztályvezetés tetszését, ám nekünk elsősorban beállóra és jobbátlövőre lenne szükség a sérülések miatt.

Apropó sérülések. Nagy erővel folyik a sérült Semikov és Nakhayenka helyettesének megtalálása, de a hazai piacról szinte lehetetlen játékost szerezni. Szigeti Szabolcs ügyvezető a hét második felére ígért újabb próbajátékra érkezőket.

Sajnos az már kijelenthető, hogy Stanislav Nakhayenka április végén térhet vissza a csapatba – a beállós ...


TeljesJAN 16
közzétette admin  január 16, 2016 13:38  HírekFelkészülés: Öt góllal vertük a Pécsi VSE-t

20160115_194645

Öt góllal vertük a Pécsi VSE-t az év első felkészülési mérkőzésén. A próbajátékra érkezett Artem Kulak (Meshkov Brest) hatszor vette be a pécsi kaput.

Felkészülési mérkőzés:
SPORT36-KOMLÓ – PÉCSI VSE 28:23 (15-11)
Városi Sportközpont, 300 néző V: Horváth, Marton

KOMLÓ: KISS B. – Oszlár 1, Sebestyén 3, MARCSEK 1, Szöllősi 2, JERKOVIC 4, MARKOVIC 6. Csere: GRANIC (k), Sunajko, KULAK 6, Szögi, Hidasi, HOFFMANN 3, Laufer 2, Wéber, Péter Szabó D., Edző: Ratko Djurkovic

A helyenként jó iramú, de szikrázóan kemény mérkőzésen a játékvezetők két piros lapot is kiosztottak. Mindkettőt a PVSE játékosa kapta. Ratko Djurkovic – Selymes, Semikov, Nakhayenka és Nagy Zoli kivételével – valamennyi bevethető játékosát pályára küldte.

Artem Kulak

Artem Kulak sorsáról később döntenek

A találkozón szóhoz jutott a próbajátékra érkezett fehérorosz Artem Kulak. A jobbátlövő poszton bevethető fehérorosz játékos Semikov dresszében hatszor talált be a vendégek hálójába. A Meshkov Brest kézilabdázójának sorsáról később dönt a szakosztály vezetése.

Nem zárultak pozitív eredménnyel a héten lezajlott orvosi vizsgálatok. Nakhayenka előreláthatólag április végéig lesz maródi, míg az ujjtöréséből épülgető Semikov jó esetben két bajnoki mérkőzésen (Gyöngyös, PLER) nem állhat Djurkovic mester rendelkezésére.

 
JAN 15
közzétette admin  január 15, 2016 11:31  HírekFelsőház születésnapra – 19 góllal verte a Komló a Paksot

serdülőkézi

Igazán szép ajándékkal kedveskedtek kézilabdázói Péter Szabó Dávidnak születésnapja alkalmával. A Paks elleni győzelem a felsőházba jutást jelentette a fiatal mesternek és csapatának. Fotó: Péter Szabó Zoltán

OSB 15. forduló: Sport36 Komló-Paksi KSE 33-14 (17-7)
Komló, 80 néző V: Kóbor,Tasnádi
Komló: SZILÁGYI- HIEGL 3, NYERS 7, Mihályfi 2, PUTNOKI 10, KAÁLI NAGY 8, Beck.
csere: VANYEK, Apostolow- TRISCHLER 3, Illés, Balog, Tóth.

Péter Szabó Dávid: 2010 után újra felsőházba jutott a serdülő csapatunk!!Bízom benne, hogy a maiak közül is legalább annyian bekerülnek majd a Komló felnőtt csapatába, mint az akkoriból:Kiss B. Hoffmann, Sebestyén, Laufer, Hidasi, Zuder. Szeretném megköszönni az edzőkollégáim munkáját! Nehéz féléven vagyunk túl, de most nagyon büszkék lehetünk. Igazi csapatmunka volt.

A tabella élcsoportja: 1. NEKA 1 26p 2. NEKA 2 22p 3. Sport36-Komló 20p (320-52) 4. Csurgó 16p 5. Pécsi VSE 14p

A Komló az utolsó fordulóban a NEKA II. vendége lesz.

komloiujsag.hu

Ma este felkészülési mérkőzésen fogadjuk (19.30) a Pécsi VSE együttesét!

[prev]  1 [2] 3  [next]6-10 of 13
RSS