Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


SZE 17
közzétette admin  szeptember 17, 2016 9:20  HírekHáromgólos vereség a Balmazújvárostól

balmaz

A 7. percben még vezettünk, sőt az utolsó 10 percet megnyertük a házigazdák ellen, de ez is kevés volt a mérkőzés nagy részében domináló Balmazújváros ellen. Fotó: archív

NB I. Kézilabda Liga 2. forduló:

Balmazújváros – SPORT36-KOMLÓ 30-27 (18-13)

Balmazújváros, 700 néző V: Kékes Cs., Kékes P.

KOMLÓ: Granic – Gebhardt 1, KÉKESI 4, Trkulja 1, Nagy Z. JERKOVIC 8, Wéber. Csere: Selymes (k), Szögi 1, MARKOVIC 7/4, Pažin 1, Marcsek 3, Szöllősi 1.

A vendégek legeredményesebb játékosa Marinko Kekezovic volt 6 góllal.

Az eredmény alakulása: 5.p 2-2, 10.p 6-5, 15.p 11-8, 20.p 14-8, 25.p 16-13, 35.p 20-15, 40.p 25-21, 50.p 28-23

 Kiállítások: 12, ill. 8 perc  Hétméteresek: 4/4, ill. 4/4

A mérkőzést követő interjúk (forrás: balmazkezi.hu):

Kilvinger Bálint: – Megint a mérkőzés első fele nem sikerült úgy, ahogy szerettük volna, lassan ébredtünk fel. Az egész mérkőzésen el kell hinnünk, hogy nyerhetünk, és akkor fogjuk tudni ezeket a meccseket megnyerni. 60 percen keresztül kell koncentrálnunk.

Marcsek Gábor: – Hatvan percig tart a játék, ezt mindenkinek meg kell értenie. Az egész mérkőzésen kell koncentrálnunk, nem csak egy részén.

Füzesi Ferenc: – Nagyon örülünk az első hazai győzelemnek, hisz tudtuk, hogy nehéz lesz. Egy nagyon jó csapatot győztünk le, melynek a kulcsa az volt, hogy az 55. percig kézben tartottuk a mérkőzést, jól kombináltunk. Jerkovics okozott némi gondot nekünk az első félidőben, a másodikban pedig Szöllősi Bence játéka, de egy színvonalas mérkőzésen nyerni tudtunk.

Bali Richárd: – Úgy gondolom, hogy ez a mérkőzés lökést adhat a folytatásra, jó volt a védekezésünk Vácon is, és ma is, melyhez a jó kapusteljesítmény is hozzájárult.

Az ifjúsági mérkőzésen:

Balmazújváros – SPORT36-Komló 41-22 (21-12)

KOMLÓ: Szilágyi – Balog, Kaáli Nagy 5, Mihályfi 2, Putnoki, Nyers 3, Beck Csere: Vanyek, Apostolow (k) – Illés 9, Perleczky, Lovász 2, Tullner 1,

Szappanos Gergely: Sajnos ma nagyon gyenge volt a játékunk, főleg védekezésben.

komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS