Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


SZE 20Emelt fővel jöttünk le a pályáról – négygólos vereség a Veszprémtől

 


Közönségsikert aratott a Komló kézilabdacsapata a Telekom Veszprém elleni mérkőzésen. Kilvinger Bálint csapata a második félidőt megnyerte Alilovicék ellen.  

Papp Attila "Bányász-indulójával” vette kezdetét a Komló Veszprém elleni találkozója. A CS.Í.T. frontemberének köszönhető felfokozott hangulat egészen a 20. percig tartott, amikor még sokak elképedésére – Szöllősi és Markovic ötletdús játékának köszönhetően – 10-10-et mutatott az eredményjelző.

Javier Sabate ekkor pályára küldte Kopljart, aki Blagotinsekkel egy 5-0-s sorozatot vezényelt, ami meghatározta az első félidő további részét.

A második játékrészben is bátran kézilabdázott a Komló. Markovic továbbra is elemében volt, az első félidőben lőtt 6 góljához még hozzátoldott hármat. (Kár, hogy nem lépett pályára a Cegléd ellen – a szerk.)

Kilvinger Bálint jól forgatta csapatát – szinte kivétel nélkül mindenki hozzá tudott adni a játékhoz. Különösen az utolsó percek sikerültek jól: Szöllősi találatára és Wéber két góljára nem is tudtak válaszolni a vendégek, így egy nagyon hízelgő négygólos vereség lett a vége, amit a hozzáértő publikum vastapssal jutalmazott.

K&H Kézilabda Liga:
SPORT36-KOMLÓ–TELEKOM-VESZPRÉM 27–31 (13–19)
Komló, 1100 néző. V: Nagy F., Turóczy
SPORT36-KOMLÓ: SELYMES – GEBHARDT 4, JERKOVIC 4, Szögi, Trkulja 1, Kékesi 2, MARKOVIC 9 /3. Csere: Granic (k), Nagy Z., SZÖLLŐSI B. 4, Marcsek, Sunajko, Pethő 1, Pažin, Wéber 2, Hoffmann  Edző: Kilvinger Bálint
Telekom VESZPRÉM: Alilovic – UGALDE 6, Milasevic 1, BLAGOTINSEK 5, Timuzsin, Ancsin 4, GULYÁS 5. Csere: Aflitulin 1, KOPLJAR 4, SZITA 3, Ligetvári 1, Schmid, Füzi 1, Fekete. Edző: Javier Sabate
Az eredmény alakulása: 12. perc: 6–5. 19. p.: 10–10. 24. p.: 10–15. 34. p.: 15–22. 45. p.: 20–26
Kiállítások: 8, illetve 4 perc Hétméteresek: 3/3, illetve –

A mérkőzés utáni nyilatkozatok:

 Xavi Sabaté, a Telekom Veszprém vezetőedzője: Gratulálok a Komló csapatának, kiválóan játszottak hazai pályán. Ma a szurkolók egy nagyon jó találkozót láthattak. Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, a Komló egy jó csapat. Nálunk sok fiatal kaphatott lehetőséget, ezért is örülök a győzelemnek.  Az első 15 percben nem játszottunk túl jól, de szerettem volna lehetőséget biztosítani a fiataloknak is, hiszen a fejlődésük miatt lényeges, hogy sokat játsszanak. A fiatalok közül külön gratulálok Szita Zoltánnak. Sok sikert kívánok a Komló csapatának!

Gulyás Péter, a Telekom Veszprém szélsője: Mindig fantasztikus a hangulat itt Komlón, korábban is élmény volt itt játszani. Az első félidőben fegyelmezetlenek voltunk védekezésben, a komlóiak megtalálták a lyukakat. Később összeszedtük a védelmet és összeszedettebben is támadtunk, így kialakult egy állandó 5-6 gólos különbség. Én is gratulálok a Veszprémben nevelkedő, tehetséges Szita Zoltánnak, aki – a többi fiatallal együtt – igazi értékeivé válhatnak a magyar kézilabdának.

 Kilvinger Bálint, a SPORT36-Komló vezetőedzője: A mai este is bebizonyította, hogy a Veszprémre szüksége van a magyar bajnokságnak. Rengetegen kilátogattak a mérkőzésre, és emellett örülök, hogy ilyen remek hangulatban tudtunk kézilabdázni. Jót tett ez a meccs az önbizalmunknak, az előző meccsekhez képest jobb teljesítményt nyújtottunk. Úgy érzem sikerült felnőni a feladathoz, és a lehető legjobban teljesíteni. A meccs nagy részében ez sikerült, mindössze az első félidő végén volt egy hullámvölgyünk.  Nálunk is igyekeztek a fiatalabbak élni a lehetőséggel, önbizalmat szerezni a soron következő mérkőzésekre. Örülök, hogy a Veszprém ellen játszottunk, kívánom, hogy ebben az idényben eggyel jobb helyezést érjenek el a BL-ben, hiszen ez nagy sikere lenne a magyar kézilabdának.

Igor Markovic, a SPORT36 balszélsője: Gratulálok mindkét szurkolótábornak és a vendégcsapatnak, akiknek sok sikert kívánok a BL-ben és a magyar bajnokságban is. Korábbi ujjsérülésemet próbáltuk tünetmentesíteni, így tudtam segíteni a csapatomnak. A védekezésben, a keménységben és a küzdőszellem tekintetében a mai úton kell továbbhaladnunk. Bár a Veszprém ma egy megfiatalított csapattal játszott, de örülök, hogy csak ekkora lett a különbség, és tulajdonképpen meg tudtuk nyerni a második félidőt.

Fotó: Péter Szabó Zoltán

komloiujsag.hu


Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS