Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


SZE 15Újabb pontot szereztek a serdülők, a Balmazújváros után a TELEKOM Veszprémet fogadjuk

Marcsekgabi

Folytatta jó szereplését a Kiemelt Országos Serdülő Bajnokságban vitézkedő serdülőcsapatunk. Szappanos Gergely tanítványai a Veszprém-Felsőörs legyőzését követően Budakalászról csentek el egy pontot. Pénteken Balmazújvárosban próbálkozik a Sport36-Komló NB I-es csapata. További hír a csapattal kapcsolatban, hogy már hétfőn megkezdődik a jegyek árusítása a Telekom Veszprém elleni keddi mérkőzésre.  A komlói kézilabda hírei:

Kiemelt OSB Nyugati-csoport 2. forduló:

Budakalász-Sport36 Komló 17-17 (10-8)
Budakalász V: Kovács, Wenzel
Komló: SZILÁGYI- Lovász 1, Mihályfi 2, KAÁLI NAGY 2, PERLECZKY 4, ILLÉS 8, Beck. Csere: VANYEK, Apostolow – Hiegl Zs. Tullner.

Szappanos Gergely: Három hiányzónk ellenére remekül játszottunk, gratulálok a csapatomnak, értékes pontot szereztünk idegenben!

A komlói csapat 3 pontjával egyelőre harmadik a táblázaton.

A Sport36-Komló NB I-es csapata a Balmazújváros otthonába látogat. A találkozóra 18 órától kerül sor.

2008. december 20-án lépett utoljára parkettre a veszprémi kézicsapat Komlón (25-45). Így nem meglepő, hogy óriási várakozás előzi meg a Telekom Veszprém komlói vendégjátékát. A keddi mérkőzésre a megyeszerte nagy az érdeklődés ezért a szakosztály vezetése közlemény adott ki.

„Tekintettel a Veszprém elleni mérkőzés nagy érdeklődésére, a mérkőzésre külön szabályozást léptettünk életbe, ami csak a Veszprém elleni találkozóra vonatkozik – áll a Komló Sport kft hivatalos facebook-oldalán elhelyezett közleményben.
A bevezetett szabályok értelmében mindenkinek belépőjegyet kell vásárolni (1000 Ft/fő). Gyermekek, diákok számára is. Kedvezményes belépőjegyek nem kerülnek kiadásra.
A szakosztály utánpótlás sportolói az egységes Komló Sport feliratú melegítőben, vagy pólóban léphetnek be térítésmentesen. Részükre a kapu mögött ideiglenes férőhelyek kerülnek biztosításra. Ott kell helyet foglalniuk. Azok a sportolók, akik nem az előírt ruházatban érkeznek csak megvásárolt belépőjeggyel léphetnek be.
A KOMLÓI SZURKOLÓK RÉSZÉRE LEHETŐSÉG VAN AZ ÚN. "C” SZEKTORBA ÉRVÉNYES BELÉPŐJEGY ELŐVÉTELBEN TÖRTÉNŐ MEGVÁSÁRLÁSÁRA HÉTFŐN 18.30-20.00 KÖZÖTT A SPORTKÖZPONTBAN. AZ ELŐVÉTELBEN MEGVÁSÁROLT JEGYEKKEL A KOSSUTH UTCA FELŐLI IDEIGLENES BEJÁRATON KERESZTÜL TÖRTÉNIK A BELÉPTETÉS.”

komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS