Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


AUG 27
közzétette admin  augusztus 27, 2016 10:13  HírekTornát nyert utánpótláscsapatunk Csurgón

gagarinnap

Veretlenül zárta a csurgói tornát utánpótlás kézilabdacsapatunk, ezzel Szappanos Gergely tanítványai hódították el a kupát a NEKA, a Csurgó és a Pécs előtt. Fotó: archív

Serdülő- és ifjúsági korú játékosokból összeállított csapatunk nyerte a Csurgón rendezett négycsapatos felkészülési tornát. A Sport36-Komló csapata a Pécs és Csurgó legyőzésével, valamint a NEKA ellen elért döntetlennel – jobb gólkülönbséggel – szerezte meg az elsőséget.

Eredmények:

Sport36-Komló – NEKA (Balatonboglár) 17-17

Ljd: Illés Levente 4, Kaáli-Nagy 4

Sport36 – Csurgó 27-18

Ljd: Illés 6, Kaáli-Nagy 6

Sport36- Pécsi VSE 32-21

Ljd: Illés 10, Putnoki 5, Trischler 4.

A torna végeredménye: 1. SPORT36-KOMLÓ 5p 2. NEKA 5p 3. Csurgó 2p 4. PVSE 0p

Szappanos Gergely edző: A fiúk nagyon jól álltak a tornához. Óriási lelkesedéssel, nagyszerű küzdőszellemmel érték el a szép eredményt.

komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS