Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


AUG 24
közzétette admin  augusztus 24, 2016 9:56  HírekTájékoztató a 2016/2017. évi bajnoki szezon változásairól

 

 

1. 2016. július 01-vel több ponton változtak a kézilabda játékszabályok. A változásokról bővebben a www.keziszovetseg.hu weboldalon olvashattok.

 

2. VÁLTOZNAK A BELÉPŐJEGY ÁRAK, ÉS KARSZALAGOK RENDJE

 

belépőjegy ára: 1 000 Ft

Vendégszektorba, vendégszurkolók belépőjegyének ára: 1 500 Ft

 

VIP belépőjegy, erkélyre érvényes fenttartott székkel, valamint megtekinthető a mérkőzés előtti készülődés az öltözőkben.

Ára: 3000 Ft

 

13. év alatti gyermek belépése ingyenes.

 

Fogyatékkal élők, azt igazoló igazolvány felmutatásával térítésmentesen tekinthetik meg a mérkőzést.

 

Karszalag viselése valamennyi nézőtéri részen kötelező. Külön színű karszalag érvényes a vendégszektorba, az úgynevezett VIP erkélyre, hazai nézők részére.

 

Az erkélyre csak regisztrált, VIP karszalaggal rendelkezők léphetnek be.

 

LEHETŐSÉG VAN ÉVES BÉRLET MEGVÁSÁRLÁSÁRA.

ÁRA: 11 000 Ft/ÉV, mellyel valamennyi bajnoki, kupa és liga kupa mérkőzést lehet megtekinteni. Aki igényli 1 db igazolványképpel és az összeg befizetésével jelezze a Péter Szabó Foto Szalonban, ahol kérjük a nevet és lakcímet is megadni.

 

3. TRANSZPARENS

 

A biztonsági szabályzat és a versenykiírás szerint csak a rendező sportszervezet által lepecsételt, aláírásával szignózott, ezáltal engedélyezett transzparens vihető a nézőtérre. Ennek hiányában a biztonsági emberek megtagadják a bevitelt és elkobozzák a transzparenset, melyet mérkőzést követő első munkanap lehet átvenni a sportszervezet irodájában.

 

4. IFJÚSÁGI MÉRKŐZÉS

 

A következő szezonban a felnőtt mérkőzés előtt ifjúsági mérkőzés kerül megrendezésre.

Kiemelt mérkőzések esetén már az ifjúsági meccsre is kötelező lesz a belépőjegy megvásárlása, mely természetesen érvényes a felnőtt mérkőzésre is.

Egyéb esetekben a rendezők az érvényes belépőjeggyel nem rendelkezőket kivezetik az ifi mérkőzés után.

 

Köszönjük a megértést! Hajrá Komló!


Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS