Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


MÁJ 28
közzétette admin  május 28, 2016 22:21  HírekJerkovic 11 találata is kevés volt a Gyöngyös legyőzéséhez


komló-gyöngyi

Döntetlennel búcsúzott a hazai közönségtől kézilabdacsapatunk. Bár mindkét együttes is vezetett már 4 góllal, mégis csak 1 pontot zsebelhettek be a hosszú szezon utolsó előtti mérkőzésén.

 Üzent a csapat a szurkolóknak: „?(áthúzva) NB I” állt azon a pólón, amit a komlói játékosok a bemelegítésre fricskaként vettek fel a szurkolók korábbi transzparensére válaszolva. (Természetesen a trikók a nézők között lettek kiosztva a mérkőzés elején – a szerk.)

A szurkolók viszont a csapatok bemutatását követően ajándéktárgyakkal búcsúztak el az egyiptomi Mohammad Sanadtól, aki a Komló mezét cseréli fel egy másikra a nyáron egy BL-induló csapat kedvéért.

 Elsősorban a támadókról szólt a mérkőzés első szakasza: 12-szer zördültek meg a hálók a 10. percig. Ekkor kettős emberelőnybe kerültünk, ám gólt mégis a Gyöngyös szerzett Kovacsics révén. Szomorú esemény történt a 13. perc elején. Sajnos a szélről berepülő Sanad megsérült – már nem tudta folytatni a játékot.

11-11-et követően Semikov pillanatai következtek. Az ukrán/orosz játékos ismét rátalált a góllövés ösvényére, rövid időn belül háromszor is betalált. Nagyban neki köszönhető, hogy 17-15-tel fordulhattunk.

Jerkovic-gólokkal kezdődött a második félidő – a horvát légiós már 8-nál tartott ekkor, és hol volt még a vége.

23-19-es vezetésünknél alaposan átalakította csapatunkat Kilvinger Bálint. Úgy tűnt, nem jön be elgondolása, hiszen az 52. percben már 28-24-re vezetett a Gyöngyös. Ziccerek maradtak ki, eladott labdákból indulhatott a vendégcsapat, amely már-már úgy tűnt elviszi a két pontot. Négy perccel a vége előtt azonban még egyszer nekidurálta magát csapatunk. Huszáros hajrával egyenlített, s mentette meg az egyik pontot a nem túl acélos Gyöngyössel szemben.

Kézilabda NB I. Rájátszás 13. forduló:

SPORT36-KOMLÓ – B.BRAUN GYÖNGYÖS 31:31 (17-15)

Városi Sportközpont, 600 néző V: Dobrovits, Tájok

SPORT36: Granic – Sanad 1, JERKOVIC 11, TRKULJA 2, NAGY Z. Markovic 5/4, Szögi

Csere: Selymes (k), SEMIKOV 8, Sebestyén 1, Oszlár 1, Sunajko 1, Marcsek, Wéber 1, Potic.

Vezetőedző: Kilvinger Bálint

A Gyöngyös legeredményesebb játékosai: Kovacsics 6, Koller 4.

Hétméteresek: 4/4 illetve 4/4   Kiállítások: 10 perc, illetve 4 perc

A mérkőzés alakulása: 5.p 3-3, 10. p 5-7, 15.p 8-7, 20.p 10-10 25.p 13-12 35.p 19-17 42.p 23-19 45.p 23-22 52.p  24-28  55.p  26-30

Kilvinger Bálint: – Sajnálom, hogy nem tudtunk győzelemmel búcsúzni hazai közönségünktől, pedig ehhez csak a helyzeteinket kellett volna befejezni.

A forduló további eredményei: Mezőkövesd – PLER 30-25, Balmazújváros – Orosháza 21-26 Cegléd – Eger (vasárnap játsszák)

A PLER vereségével – az Egerhez hasonlóan – kiesett az NB I-ből

komloiujsag.hu


Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS