Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőÁPR 1
közzétette admin  április 01, 2016 19:19  HírekPLER – Sport36-Komló: Első fokon mindkét csapatot megbüntették

pler

Első fokon  született határozat a február 12-én lejátszott PLER-Budapest – SPORT36-Komló NB I-es bajnoki találkozó ügyében. A Komló 300 ezret fizet a bedobott söröspohárért. A PLER zártkapus-meccsekkel és 1,5 millió forint mínusszal bűnhődik. Fotó: archív

Minderről Szigeti Szabolcs, a kézilabdacsapatot működtető kft. ügyvezetője tájékoztatta a csütörtökön lezajlott rövid szurkolói fórumon.

Az első fokon hozott döntés értelmében az ominózus találkozón berepült söröspohár 300 ezer forintjába került a klubnak, emellett – szintén a SPORT36 költségén – három soron következő hazai találkozón szövetségi ellenőr figyeli árgus szemmel a történéseket.

A fővárosi mérkőzés után a komlói szurkolókat ért atrocitás jóval többe került a rendező csapatnak. A PLER 1,5 millió forintos büntetést kapott, valamint a soron következő három mérkőzést zárt kapuk előtt kénytelen lejátszani. (Ez érintené a Komló budapesti vendégjátékát is – a szerk.)

Szigeti Szabolcs elmondta, hogy nem fellebbeznek a döntés ellen, méltányosnak tartja a két csapat büntetésének arányát hozzátéve, hogy visszaesőként nem lehettek vérmes reményeink. Ugyanakkor bejelentette, hogy a nem kalkulált anyagi kiadás ellentételezéseként a Cegléd elleni mérkőzés – a korábbi bejelentést annullálva – mégsem lesz ingyenes. Viszont némi gyógyír a szurkolóknak, hogy nem érinti korlátozás a műanyag poharak bevitelét a nézőtérre.

Az ügyvezető felhívta a figyelmet arra, hogy az illetékesek minden bizonnyal árgus szemmel figyelik hazai mérkőzéseinket, bárminemű negatív megnyilvánulás zártkapus meccsel fenyeget.

Másodfokú döntés jövő kedden várható.

Szigeti Szabolcs kitért a csapat szereplésére is. Úgy látja, hogy az alapszakaszt követően kissé elkényelmesedett a csapat, ez vezetett a három vereséghez. A PLER és az Eger éppen az ellenünk szerzett pontokkal zárkózott közelebb a mezőnyhöz. A Cegléd elleni győzelemmel válhat ismét nyugodtabbá a helyzetünk. Növeli esélyeinket, hogy az Egerben piros lappal kizárt Markovicot nem jelentették fel a játékvezetők, így játszhat szombaton, ahogy Sanad is bevethető lesz már az alföldiekkel szemben.

komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS