Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


MÁR 5Alakul a jövő évi keret – az "év meccse” lesz a Vác elleni

Csurgo2

Csendesen formálódik kézilabdacsapatunk 2016/17-es kerete. Többen már aláírták szerződésüket, egyesek még hezitálnak. Fotó: Srecko Jerkovic már aláírt

Amennyiben bennmarad az együttes az NB I-ben, akkor Ante Granic és Kiss Balázs is Komlón folytatja. Szintén aláírta az új kontraktust Igor Markovic, Szrecsko Jerkovic, Sunajko Filip, valamint Pethő Ákos és Laufer Gábor. Alekszander Semikov szóban már megegyezett a klub vezetésével, és hogy mennyire komolyan gondolja a folytatást, azt jelzi, hogy családját is Komlóra hozza. Nikola Potic és Goran Trkulja játékjoga a Komlóé, május 31-ig kell feléjük jelezni, hogy számolunk-e velük a következő sorozatban.

Selymes Attila, Marcsek Gábor, Sebestyén Csaba, Wéber Tamás, Péter Szabó Dávid, Nagy Zoltán, Szögi Balázs, Szöllősi Bence, Oszlár Péter, Hoffmann József és Hidasi Dániel egyelőre még nem kanyarította oda nevét szerződésre, illetve még egyeztet a vezetőséggel. A kölcsönben nálunk játszó Mohammad Sanad sorsa is képlékeny.

Visszatérve a most folyó bajnokságra. Az év talán legfontosabb mérkőzése előtt áll kézilabdacsapatunk. A Vác esetleges legyőzésével akár öt csapatot megelőzhetnénk az alapszakasz zárásakor. Ez gyakorlatilag azt jelentené, hogy a kieső helyen állókkal szemben 6-7 pontos előnyünk lenne a rájátszás előtt.

Időközben fontos témákat tárgyalt a „Liga”. Szigeti Szabolcs ügyvezető igazgató arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a tervek szerint a következő bajnokságban 14 csapat alkotja majd a mezőnyt. Visszatér a Veszprém, így az oda-visszavágós rendszerben 26 mérkőzést játszanak a csapatok, rájátszásra nem kerül sor. Várhatóan emelkednek az NB I/B színvonala, mivel egycsoportossá válik a bajnokság, igaz ezzel a költségek is növekednek.

komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS