Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
FEB 15
közzétette admin  február 15, 2016 7:36  HírekA fővárosi vereségről (verésről) – közlemény

Lesz folytatása a PLER-Budapest – SPORT36-Komló NB I-es kézilabda-mérkőzés szünetében és a lefújást követően történt rendezői túlkapásnak.

Legalább is ez derül ki a Komló Sport Kft. által kiadott közleményből.

Közlemény: A Komló Sport KFT. elnöksége mélységesen elítéli a tegnapi mérkőzés félidejében és annak végén történteket! A sérülteknek, orvosi ellátásban részesülteknek jobbulást kívánunk! Példátlan, hogy ártatlan szülőket, szurkoló hölgyeket, urakat, a szakosztály képviselőit bántalmaztak magukat hazai csapat rendezőinek tartó emberek. A szövetség felé a szükséges lépéseket megtettük! Külön köszönet Péter Szabó Zoltán munkájáért, aki saját testi épségét veszélyeztetve próbált segíteni és segítséget kérni, amit sajnos nem kapott meg.

 

komloiujsag.hu


Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS