Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


JAN 7Szurkolói ankét a sportközpontban – serdülőink győzelme Siklóson

szurkerek

Január 8-án, a szurkolói ankét után kezdi felkészülését NB I-es kézilabdacsapatunk. Serdülőink már túl vannak az első idei győzelmen.

Megkezdi felkészülését kézilabdacsapatunk. A 19 órakor kezdődő edzés előtt, 18 órától a szakosztály szurkolói ankétot tart, ahol Szigeti Szabolcs, a csapatot működtető Komló Sport Kft ügyvezető igazgatója, Ratko Djurkovic vezetőedző, Péter Szabó Dávid csapatkapitány és Szöllősi Bence, valamint Szögi Balázs válaszol a szimpatizánsok kérdéseire.

A serdülők voltak a legfrissebbek 2016-ban. Péter Szabó Dávid együttese Siklóson játszotta soros bajnoki mérkőzését. A komlói fiatalok magabiztos győzelmet arattak, s esélyesek a felsőházba jutnia.

Kézilabda OSB: Siklós-Sport36 Komló 20-31 (9-15)
Siklós, 100 néző V: Bedics, Nagy-Iván

Komló: SZILÁGYI -Trischler, Zilahi 2, Mihályfi 4, PUTNOKI 9, Nyers 3, KAÁLI NAGY 6.
Csere: VANYEK- Beck, Illés, HIEGL 3, PERLECZKY 4.
Péter Szabó Dávid: Jól kezdtük az évet, a kapott gólok száma kicsit sok. Már csak egy lépés!

A A tabella élcsoportja: 1. NEKA I. 24p 2. NEKA II. 22p 3. Sport36-Komló 18p 4. Csurgó 16p … 7. Siklós 6p

komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS