Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
JAN 28Spanyolországot megjárt kétméteres játékosokkal erősít a Sport36?

potic

Két új játékossal bővül a Sport36-Komló kerete. A szerb Nikola Potic és a bosnyák Goran Trkulja a sérült Semikov és Nakhayenka pótlására érkezik a kék-fehérekhez. Fotó: facebook

A jobbátlövő Nikola Potic már bemutatkozott Ratko Djurkovic együttesében. A horvátországi villámtornán 8 gólig jutott az RK Osijek és a Spacva Vinkovci ellen. A 21 éves (200cm, 90kg) Potic kétszer is bajnokságot nyert a Partizánnal, többszörös szerb juniorválogatott, legutóbb a spanyol BM Anxel Gimenez Puente Genil csapatának alkalmazásában állt.

goran-trkulja-borac-m-tel

Trkulja még a BORAC (kék-piros) mezében

A 30 éves bosnyák Goran Trkulja a BoRac Banja Luka, a Bidasoa Irun és a Vojvodina után öltheti fel a Komló mezét. A méreteivel (200cm, 100kg) is már tiszteletet parancsoló beállós a Bajnokok Ligájában 6 gólig jutott, a SEHA Ligában a Veszprémnek két mérkőzésen 10 gólt lőtt.

Érdekes hír, hogy az ex komlói Martino Kordic a Bosna Sarajevo csapatához szerződött.

A Komló legközelebb január 29-én 17:30-tól Balatonfüreden lép pályára felkészülési mérkőzésen, ahol már a két új szerzemény is pályára léphet.

komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS