Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
JAN 31
közzétette admin  január 31, 2016 21:23  HírekRióba készülhet a komlóiak szélsője

Sanad

Arany került a SPORT36-Komló játékosának, Sanadnak nyakába az Afrika-bajnokságon. A Tunézia elleni döntő az olimpiai kijutást jelentette Egyiptomnak.

Mohammad Hisham Sanad, az egyiptomi válogatott balkezes szélsője is résztvevője lehet a riói olimpiának, miután az egyiptomi válogatott 21-19-re verte a kontinensbajnokság döntőjében a tunéziai csapatot.
A komlóiak alkalmazásában lévő szélső egyedüli légiósként szerepelt hazája csapatában. Sanadnak nem sok ideje marad a regenerálódásra. Ratko Djurkovic már számít rá a február 7-én esedékes Gyöngyös elleni komlói derbin.

komloiujsag.hu


Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS