Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
JAN 31Kolbásztöltő fesztivál és kézilabda-bajnokság – újratöltve

20150131_100819

Ki ne szeretné a kolbász és a kézilabdát? Ha ebből indulunk ki, akkor telt ház várható a héten mindkét eseményen a Városi Sportközpontban.

Három a magyar igazság és három a ráadás – hatodik alkalommal élesítik a kolbásztöltő berendezéseket Komlón. A 2011-ben életre hívott vígasság már korán, 8 órától látványvágással kezdődik. A 10 órai megnyitót követően pedig két órája lesz a csapatoknak, hogy az „év kolbászát” prezentálják a szakmai zsűrinek.

Közben folyamatosan szól a zene – három zenekar adja egymásnak az erősítőt. A félévtizedes tapasztalatok azt mutatják, nemcsak a csapatokat, hanem az érdeklődő látogatókat is megérinti a verseny atmoszférája, amelyhez vélhetőleg a díszvendég, Kató néni, azaz Ihos József is hozzátesz egy csipettel.

A fesztivál időpontja február 6. (szombat) 8 órától – 21:30-ig Helyszín: Városi Sportközpont

*     *     *

Rangadóval folytatódik az NB I-es kézilabda-bajnokság. A felsőházat megcélzó Gyöngyös érkezik Komlóra a nyitányon. Minkét pályára lépő együttesnek 13 pontja van. Ősszel a Komló bravúros győzelmet aratott a Mátralján. (23-21)

Férfi kézilabda NB I., 20. forduló:
Sport36-Komló – B. Braun Gyöngyös
2016. 02. 07. 17:00, Komló Sportközpont
V.: Bonifert F., Oláh V.

komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS