Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


JAN 13Februárban fontos meccsek jönnek – szurkolói ankét a kézilabdázóknál

ankét2

Biztató jövőt vázoltak fel a Sport36-Komló NB I-es kézilabdacsapatának vezetői a jó hangulatú szurkolói ankéton. A rövid távú azonban cél a biztos bennmaradás.

Szigeti Szabolcs, a csapatot működtető Komló Sport Kft ügyvezető igazgatója elöljáróban elmondta, hogy a bajnokság február 7-én (vasárnap) 17 órától kezdődő Gyöngyös elleni mérkőzéssel folytatódik számunkra. A bennmaradás szempontjából kulcsfontosságú mérkőzések februárban várnak ránk. Valójában saját kezünkben van a sorsunk, a hazai mérkőzések megnyerésével, a mögöttünk álló csapatok legyőzésével annyi bónuszpontot vihetnénk magunkkal a rájátszásba, ami nyugodt folytatást ígérne. Ehhez legalább három meccset kellene nyerni a hátralévő hatból. A célunk továbbra is a biztos bennmaradás.

A sportvezető elmondta, hogy a többi klubhoz hasonlóan a sérüléshullám bennünket sem került el. A legsúlyosabb helyzete a fehérorosz beállós Nakhayenkanak, aki bokaműtétét követően várhatóan csak tavasszal csatlakozhat a többiekhez. A csütörtöki orvosi konzílium dönti el a folytatást. Az ujjtörést szenvedett Semikovot szintén csütörtökön vizsgálják meg az orvosok, akkor derül ki, hogy miként folytatódjon a rehabilitáció. A sokáig kórházban ápolt Selymes Attila állapota folyamatosan javul, remények szerint februárban már teljes értékű edzésmunkát végezhet a kapuvédő.

ankét1

Ratko Djurkovic és Szigeti Szabolcs – a február kulcsfontosságú lesz

Szigeti Szabolcs elmondta, hogy a legrosszabb forgatókönyvre is felkészültek. Amennyiben a szóban forgó mezőnyjátékosok nem jönnek rendbe, úgy helyettesítésüket megoldják – az ügyvezető megnyugtatta a jelenlévőket – erre megvan a fedezet.

Nagyon fontos. Anyagi téren rend van a klubnál. Nincsenek tartozások, sőt a források júniusig már a számlán pihennek. Az ország számos pontjáról támogatják a komlói kézilabdát, szimpatikusak azok a célok, melyeket megfogalmazott a szakosztály vezetése. Ugyanakkor szembetűnő, hogy a támogatások 80%-a nem baranyai gazdasági szereplőhöz köthető.

Ratko Djurkovic szerint is februárban dőlnek el a lényeges kérdések. Az eddigi teljesítménynél is több kell a folytatásban. Nehezíti a felkészülést, hogy sem a sérültek, sem az Afrika Kupán érdekelt Sanad nem áll rendelkezésre, ami megnehezíti a munkát. A jövőjével kapcsolatban óvatosan fogalmazott. Szavaiból kitűnt, hogy további komlói szerepvállalása nagyban függ a klub terveitől.

A csapat felkészülése során több edzőmeccset játszik. Pénteken 19 órától a sportközpontban megmérkőzik a Pécs együttesével. A fiúk pályára lépnek Algyőn és Balatonfüreden is, továbbá Eszéken horvát csapatok ellen vértezi fel magát a tavaszi kihívásokra.

A jegyárakban a rájátszásban nem lesz változás, azonban a következő bajnokságban a mostani 900 forintról 1000 forintra emelkedik. A klub továbbra is támogatja a szurkolók idegenbeli mérkőzésekre való eljutását.

Az MKSZ és a Szerencsejáték Zrt. marketingjogok területén kötött szerződésének értelmében a cég padlómatricán, molinókon és mezreklámon keresztül hirdeti tevékenységét a kézilabda-mérkőzéseken.

Az ankéton szó esett a szakosztály utánpótlás-neveléséről, valamint infrastrukturális fejlesztésekről. A nagy ívű tervekről egy másik cikkben írunk.

komloiujsag.hu


Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS