Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


Monthly Archives: SZEPTEMBER 2015


SZE 7Jól helytállt a Komló Füreden – Granic kapus ziccerből volt eredményes

20150815_kezilabda_035

Vállalható, 6 gólos vereséget szenvedett a Komló a Balatonfüred otthonában. Granic kapus ziccerből talált be a hazaiak kapujába.

Kézilabda NB I. 3. forduló:
Balatonfüredi KC – Sport36-Komló 31-25 (18-12)
Balatonfüred, 600 néző V: Bócz, Wiedeman

KOMLÓ: Granic 1 – Sanad 4, Kordic 4, Szöllősi 6, Nakhayenka 2, Jerkovics 5, Markovics 3
Csere: Selymes (k), Szögi, Oszlár, Sebestyén, Hoffmann, Sunajko Edző: Ratko Djurkovic

A hazaiak legeredményesebb játékosai: Zdolik 7, Rózsavölgyi és Bóka 6-6,

Kiállítások: 8 illetve 6 perc Hétméteresek: 5/5 illetve 2/0

Ratko Djurkovic: Jól játszottunk. A legtöbb gólt lőttük a szezonban. Kicsit több koncentrációval, kicsit kevesebb technikai hibával meglesz az első győzelem.

Az eredmény alakulása: 5.p 3-3, 10p 8-7, 20.p 10-9, 25.p 13-10 35.p 20-13 40.p 23-14 45.p 25-16 50.p 28-20 55.p 29-23

Jól helytállt a listavezető otthonában a Sport36. Bár a 40. percben már 9 gól volt a különbség, Szöllősiék tudtak faragni a hátrányból. Kis szerencsével és a bedobott büntetőkkel még szorosabb eredményt érhettünk volna el a dobogóra esélyes hazaiakkal szemben.

A találkozó legérdekesebb gólja Ante Granic nevéhez fűződik. A komlóiak kapusa egy indítást csípett el a térfelünkön. Markovicot indította, ...


TeljesSZE 4
közzétette admin  szeptember 04, 2015 21:27  HírekMegóvja az Orosháza elleni mérkőzést a Komló

örösháza

Óvást nyújt be a Magyar Kézilabda-szövetséghez a Komló Sport Kft vezetése, az Orosháza elleni hazai mérkőzés utolsó másodperceire vonatkozó játékvezetői döntés miatt. Szigeti Szabolcs, a Komló Sport Kft. ügyvezetője személyesen adja át pénteken az iratokat a fővárosban.

Az óvás indoklásának lényege, hogy a szabályzat idevonatkozó pontjaitól eltérve, a játékvezetők nem tájékoztatták megfelelően a csapatokat a mérkőzésből hátralévő időről.

Mint ismert 23-24 állásnál a Komló utolsó támadása egy szabálytalanságban halt el, a szabaddobást követően Srecko Jerkovic be is talált, ám a játékvezetők jeleztek: időn túl született a gól – nyert az Orosháza.

www.komloiujsag.huSZE 2Ország-világ láthatta, játékvezetői döntés fosztotta meg a Komlót a pontszerzéstől

orosháza

Erről a mérkőzésről sokáig beszélni fognak. Szoros első félidőt követően az Orosháza ötgólos előnyre tett szert, amit a Komló mindent egy lapra téve 4 perccel a vége előtt ledolgozott. A végjátékban a vendégek újabb gólt dobtak, amit bár Jerkovic szabaddobásból kiegyenlített – a játékvezetők azonban nem adták meg a találatot. Győzött az Orosháza.

 

Kisebb meglepetés érte a mérkőzésre gyülekező szurkolókat, amikor sötét eredményjelzőt talált az ifik mérkőzésén. A bajnokságra hitelesített berendezés meghibásodott, ezért Pécsről kellett egy jóval kisebb szerkezetet kölcsön kérni. Hogy ennek mekkora jelentősége lett másfél órával később, akkor azt még senki nem sejtette …

örösháza

A szakadék széléről mászott vissza a Komló

Az országos sportcsatornának köszönhetően sokan követhették figyelemmel a Komló és az Orosháza mérkőzését, melynek első 13 perce a komlói Markovicsról szólt. A montenegrói válogatott csapatkapitánya három góllal és egy kihagyott hetessel vált főszereplővé ebben az időszakban. Selymes parádés védéseinek és a szoros védekezésnek köszönhetően a Komló járt előrébb. Védekezésünket dicséri, hogy 15 perc alatt mindössze 3-szor kellett maga mögé nyúlnia kapusunknak. Budayék a 28. percben egyenlítettek, s mivel egyik csapat sem ...


Teljes
[prev]  1 [2]6-8 of 8
RSS