Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!

Monthly Archives: JÚLIUS 2015


JÚL 15
közzétette admin  július 15, 2015 9:33  HírekCegléden kezdjük a bajnokságot – sorsoltak az NB I-ben

kkhal 003

A Magyar Kézilabda-szövetségben (MKSZ) elkészítették a férfi NB I 2015–2016-os idényének sorsolását. A Sport36-Komló a Cegléd otthonában kezd, hazai pályán az Orosháza lesz az első ellenfelünk.

A férfi alapszakasz 1. fordulójának hivatalos játéknapja augusztus 30., az utolsó, 26. forduló hivatalos játéknapja 2016. március 13.

Az alapszakasz 6–13. helyezettjei a bajnokság 7–14. helyéért a rájátszásban nyolcas csoportban, pályaválasztói joggal, körmérkőzéses rendszerben szerepelnek, bónuszpontokkal indulva: az alapszakasz 6. helyezettje 11., a 7. 10, a 8. helyezett 8, a 9. 7, a 10. 5, a 11. 4, a 12. helyezett 2, a 13. pedig 1 bónuszponttal kezdi meg a rájátszást.

Augusztus-szeptemberben 7 fordulót rendeznek. Az időpontok a szövetség által meghatározott napokat jelölik, melytől a csapatok eltérhetnek.

1. FORDULÓ (augusztus 30.)
Szeged–szabadnapos, Csurgó–Gyöngyös, Tatabánya–PLER, Balatonfüred–Mezőkövesd
Orosháza–Eger, Cegléd–Komló, Balmazújváros–Vác

2. FORDULÓ (szeptember 2.)
Vác–Cegléd, Komló–Orosháza, Eger–Balatonfüred, Mezőkövesd–Tatabánya, PLER–Csurgó, Gyöngyös–Szeged, szabadnapos–Balmazújváros

3. FORDULÓ (szeptember 6.)
Szeged–PLER, Csurgó–Mezőkövesd, Tatabánya–Eger, Balatonfüred–Komló, Orosháza–Vác, Cegléd–Balmazújváros, szabadnapos–Gyöngyös

4. FORDULÓ (szeptember 9.)
Cegléd–szabadnapos, Balmazújváros–Orosháza, Vác–Balatonfüred, Komló–Tatabánya
Eger–Csurgó, Mezőkövesd–Szeged, PLER–Gyöngyös

5. FORDULÓ (szeptember 13.)
Szeged–Eger, Csurgó–Komló, Tatabánya–Vác, Balatonfüred–Balmazújváros, Orosháza–Cegléd, Gyöngyös–Mezőkövesd, szabadnapos–PLER

6. FORDULÓ (szeptember 20.)
Orosháza–szabadnapos, Cegléd–Balatonfüred, Balmazújváros–Tatabánya, Vác–Csurgó
Komló–Szeged, Eger–Gyöngyös, Mezőkövesd–PLER

7. FORDULÓ (szeptember 27.)
Szeged–Vác, Csurgó–Balmazújváros, Tatabánya–Cegléd, Balatonfüred–Orosháza
PLER–Eger, Gyöngyös–Komló, szabadnapos–Mezőkövesd

www.komloiujsag.huJÚL 14
közzétette admin  július 14, 2015 11:14  HírekKezdődik a hosszú menetelés

Orvosi vizsgálattal, szerdán veszi kezdetét a kézilabda NB I-ben szereplő csapatunk felkészülése. Képeinken két új fiú, a montenegrói Markovics és a horvát Kordics látható.

Július 15-én délelőtt orvosi vizsgálat vár a Sport36-Komló játékosaira, majd 18 órától már a sportközpont parkettáján találkoznak egymással a keret és a szakmai stáb tagjai.

Ratko Djurkovics edző kemény felkészülést ígér, ennek megfelelően a csütörtöki két alkalmat követően szombat estig napi háromszor – reggel 7-kor, délelőtt 10-kor, majd este 18 órakor – vetkőznek neki a fiúk. A vasárnap reggeli egy tréning ennek fényében könnyed felüdülést jelenthet az alapozás menetében.

A monoton munkát július 29-én egy váci kirándulás szakítja meg, ekkor játssza első gyakorló mérkőzését a csapat, a leendő NB I-es ellenfél, Vác otthonában. Két nappal később – két meccs erejéig – a Balatonfüred vendégeskedik Komlón.

Az ígéretek szerint sorsolás holnap, azaz július 14-én várható – a szezon augusztus utolsó hétvégéjén kezdődik.

www.komloiujsag.huJÚL 8
közzétette admin  július 08, 2015 14:16  HírekAz Orosháza női csapatánál folytatja "Papec”

Papp László

Fotó: Péter Szabó Zoltán

Július végétől Papp László (Papec) irányítja az NB I/B-ben szereplő OXXO Energy-Orosházi NKC női kézilabdacsapatát. 

Papp László a szegedi Bárány Zsolt helyét veszi át a gárda élén, amely a csalódást keltő 8. helyen zárta a bajnoki sorozatot.

A 47 esztendős szakember egyelőre egyéves szerződést kötött az orosházi klubbal, de opciója van arra, hogy amennyiben mindkét fél elégedett, a következő szezonokban is irányítsa az NB I-es mezőny felé kacsingató lányokat.

A komlói kézilabdaélet emblematikus figurája kivételes játékintelligenciájával közel félezer bajnoki mérkőzésen segítette a kék-fehéreket az első- és második osztályban, sőt a nemzetközi színtéren is. Feltétlenül meg kell említeni azt – ami ritkaság manapság -, hogy a csábítások ellenére végig hű maradt szeretett klubjához. Játékos pályafutása utolsó időszakában a kapitányi karszalagot viselte csapatában.

2013-ban állt fel a komlói kispadról, az utóbbi időszakban Szászváron ismerkedett meg a női vonallal, ahol alacsonyabb osztályban az utánpótlás játékosok kinevelésén dolgozott.

A komlói szakember barátja, Füzesi Ferenc, korábbi komlói, orosházi, most balmazújvárosi tréner ajánlására fogadta el az alföldi együttes ajánlatát, amit nagy kihívásnak érez. A felkészülés július 28-án kezdődik az orosházi csapatnál, melyet egy-két ...


TeljesJÚL 6
közzétette admin  július 06, 2015 9:36  HírekJúlius 15-én kezdi felkészülését a Djurkovics-csapat: 

Jerko

Mintegy két hónappal a bajnokság rajtja előtt lassan kiegyenesednek a kérdőjelek a Sport36-Komló háza táján. A fotón Jerkovics labdával (forrás.rkjerkovac.hr)

Újabb játékosokkal gyarapodott a Sport36-Komló kerete. Aláírta szerződését a kék-fehérekhez a horvát balátlövő Szrecsko Jerkovics és Mohamed Hisham Sanad egyiptomi válogatott jobbszélső.

Előbbi a horvát bajnokságból érkezik. A 23 éves 196 cm-es, 105 kg-os játékos legutóbb a Porecs csapatában, a rájátszás négy mérkőzésén 9 gólos átlaggal hívta fel a figyelmet. Korábbi klubjai: Jerkovac (2002-2008)/ Metković 1963 (2008-2011)/ Split (2011-2013)/ Umag (2013-2014)/ Split (2014) voltak. Érdekesség, hogy Szrecsko csak négyévente ünnepelheti születésnapját, mivel 1992. február 29-én (szökőnapon) látta meg a napvilágot.

Az egyiptomi Sanad (a statisztikákban többször Hisham néven található)  is kiváló „portfólióval” rendelkezik. Az afrikai válogatottal egy sor világversenyt megjárt szélső a 2013-as VB-n Mikler kapujába is betalált, emellett a Kiel, az Atletico Madrid elleni góljai is emlékezetesek. Korábban a 2011-es junior VB-n negyedikek voltak, akkor az az egyiptomi csapat legjobbjának választották. Ezen a VB-n mi 17.-ek lettünk – Székellyel, Bartuczcal, Ancsinnal, Debreczenivel, Bodóval.

Szintén szerződést kapott a szerbiai Bezdánból érkező, egyébként magyar állampolgársággal is rendelkező, fiatal, de igen ...


Teljes
[prev]  1 [2]6-9 of 9
RSS