Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
DEC 14Volt mit ünnepelni az évzárón – megválasztották 2015 legjobbjait

IMG_5137

Czukor-Mészáros Anettet, Szilágyi Benjámint, Ante Granic-ot és Szöllősi Bencét választották az idei év legjobbjának a Komló Sport Kft-nél. A közönségdíjat Marcsek Gábor vehette át a szurkolók képviselőitől.

Díjátadó gálán értékelték a hátrahagyott esztendőt a Komló Sport Kft-nél. Mint ismert a kézilabdázóink a 9. helyen várhatják a februári folytatást, míg női kosarasaink a regionális bajnokság első pozíciójából tekinthetnek vissza ellenfeleikre. A legtöbbet mondó tény ugyanakkor az, hogy a két szakosztályban sportoló gyerekek száma meghaladja a 220 főt.

A rendezvényen Polics József polgármester köszönetet mondott az idei teljesítményekért. Különösen az őszi menetelésért. Hangsúlyozta: a város 2016-ban is biztosítani fogja a feltételeket a munkához. A kézilabdázók kapcsán megemlítette, hogy a dél-dunántúli kézilabdaközpont státuszának megszerzésére törekszünk, aminek elengedhetetlen feltétele, hogy NB I-es csapatunk legyen. Kitért az infrastruktúra fejlesztésére is. Egy új tornacsarnok megépítésre már megszületett a döntés, de ehhez az kell, hogy tavaszi eredmények is alátámasszák ezen igényünket. Okozzunk egy-két meglepetést, így biztosabb lesz a bennmaradás – tájékoztatta a várható fejlesztésekről a polgármester az ünneplőket.

IMG_5131

Szigeti Szabolcs, a Komló Sport Kft. ügyvezető igazgatója megköszönte a tulajdonosi körnek, a szponzoroknak, a sajtó képviselőinek, a játékosoknak, a csapatot segítő munkatársaknak és nem utolsó sorban a szurkolóknak a támogatást.

A sikeres szezont értékelve az ügyvezető kitért a már futó pályázatokra. Egyik ilyen a Nagy László Gimnázium égisze alatt induló sporttagozatos képzés. A másik – a már megemlített – csarnoképítési-projekt, mely a szilvási középiskola bitumenes pályájának helyén valósulhat meg 2017-2018 fordulója körül.

Az ügyvezető bejelentette, hogy mind a kézilabda-, mind a kosárlabda-szakosztály társasági adó kerete feltöltődött. Ennek és a kiszámítható önkormányzati támogatásnak köszönhetően adott a költségvetési háttere a következő időszaknak.

Sőt az MKSZ programjának köszönhetően NB I-es csapatunkhoz – kiemelt műhelytámogatás címén – minimum 40 millió forintos juttatás érkezik. Ez annak is betudható, hogy a Komló Sport Kft-nek nincs köztartozása és a játékosok felé elmaradása.

Szigeti Szabolcs elárulta, hogy a főszponzor, a SPORT36 sportszergyártó cég forgalmazója jóvoltából közel 10 milliós eszközbeszerzés indul el, mely a két szakosztály valamennyi csapatának, korosztályának játékosát mintegy 50 ezer forint /fő értékben – melegítővel, táskával, pólóval stb. – felszerelik.

Elismeréseket nyújtottak át a szakosztályok legjobbjainak. A 2015-ös év legjobb utánpótlás-játékosának a kapus Szilágyi Benjámint választották. Az edzők és a játékosi szavazatai alapján a kosárlabda-szakosztály legjobbja Czukor-Mészáros Anett lett. Kézilabdában holtverseny alakult ki. Az „Év játékosa” címet Ante Granic kapus és Szöllősi Bence irányító-átlövő vehette át.

A szurkolók véleményét Horváth Ila és Bódi Gábor ismertette. Az idei közönségdíjat a „B” válogatottba is meghívott Marcsek Gábor beállós érdemelte ki.

komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS