Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
DEC 14
közzétette admin  december 14, 2015 10:28  HírekFiatalos vereség a Szegedtől

jemarkovics

Tizennégy góllal kapott ki kézilabdacsapatunk a BL-ben legutóbb a Löewen-t verő Szegedtől. Ratko Djurkovic együttesét ezúttal nem kísérhette el a műtétje után lábadozó Semikov és Nakhayenka, a szintén kórházi ellátásban részesült Selymes Attila, valamint a sérült Srecko Jerkovic, Péter Szabó Dávid és Wéber Tamás. Hiányzott a pihenőt kapott Szöllősi Bence és Szögi Balázs is. Fotó: archív

Kézilabda NB I 19. forduló:
MOL-PICK SZEGED – KOMLÓ SPORT 35:21 (18-13)
Szeged, 500 néző V: Altmár, Horváth

KOMLÓ: Granic – Oszlár 2, Sanad 3, Sunajko 3, Marcsek 4, Sebestyén 1, Markovic 2.
Csere: KISS B. (k), Nagy Z., Hidasi 2/1, Laufer, Pethő 3, Hoffmann 1.

Ratko Djurkovic: Kellemesen csalódtam a fiatalokban.

MOL-Pick Szeged: Sierra – Hegedüs 4, Ancsin 4, Blazevic, Csuruvija 2, Thiagus Petrus 5, Bombac 1/1. Csere: Wyszomirski (kapus), Prodanovics 4, Parrondo 6/3, Ilyés 1, Mindegía 3, Fekete 3, Velky 1/1, Szabó, Loncar 1/1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor

Hétméteres: 7/6, ill. 3/2 Kiállítás: 4, ill. 4 perc

A 37. percben alakult ki először 10 gólos különbség a két csapat között. A komlói csapat legjobbja a kapus Kiss Balázs volt.

A nap másik mérkőzésén: PLER – Mezőkövesd 28-27

komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS