Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


SZE 11
közzétette admin  szeptember 11, 2015 10:26  HírekTatabánya–Sport36-Komló 33-21 (14-7) 
 
Még a szoros meccsre sem nagyon volt esélye Ratko Djurkovics legénységének, végül tizenkét góllal kaptak ki.
 

Azt előre is sejthettük, hogy Tatabányára nem feltétlenül nyerni megy a Sport36-Komló férfi kézilabdacsapata. Az viszont csak az első félidő után derült ki világosan, hogy még a szoros meccsre sem nagyon lesz esélye Ratko Djurkovics legénységének. Harminc perc után már héttel vezettek a hazaiak, a szünet után pedig már a komlóiak mestere is érezte, hogy nincs sok értelme a legjobbjait pályán hagyni, így minden játékosának lehetőséget adott, a végül tizenkét góllal elvesztett bajnokin.

Ha nem lett volna elég a tatabányai vereség, nap közben érkezett a hír, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség elutasította a Sport36-Komló óvását, amelyet az Orosháza elleni, múlt heti hazai mérkőzés után nyújtott be a csapat.

Tatabánya–Sport36-Komló 33-21 (14-7)

Kézilabda NB I., férfiak. Tatabánya, 800 néző, V.: Bán, Szloska. Komló: GRANICS – Sanad 4, Kordics 1, Péter Szabó, MARCSEK 3, JERKOVICS 5, Markovics. Cs.: Selymes (k), Nagy Z., Szögi, Wéber 1, Oszlár 1, Szöllősi 1, Sebestyén 2, Laufer 3. Vezetőedző: Ratko Djurkovics.

Ratko Djurkovics: – Az esélyes hazai csapat, öt-egyes védekezésével meglepett minket, és nagyon sok technikai hibát ejtettünk. A második félidőben lehetőséget adtam azoknak, akik eddig nemigen kaptak lehetőséget.

További eredmények: Vác–Balatonfüred 19-28, Mezőkövesd–MOL-Pick Szeged 23-25, PLER–Gyöngyös 19-24.Balmazújváros–Orosháza 26-26, Eger–Csurgó 24-22.Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS