Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


SZE 16Törpék az óriások ellen – olykor 4-5 évvel idősebbek ellen állnak helyt ifijeink

ificsapat

Bár egyelőre pont nélkül szerénykednek ifista kézilabdázóink az NB I-es tabellán, kalapot kell emelni a fiatalok eddigi helytállása előtt. A Szappanos Gergely (Kollai Tamás és Péter Szabó Dávid is foglalkozik a fiúkkal – a szerk.) által irányított korosztály olykor 4-5 évvel idősebb ellenfelekkel veszi fel a harcot.

Furcsa nézegetni a bajnoki rajt előtt készült korosztályos csapataink csoportképeit, mert azokról szinte ugyanazok az arcok köszönnek vissza. Nem csoda, hiszen néhány lyukas korosztályt kell pótolnia az érintett a fiúknak, az ifi mellett a  serdülőben és az U14-es ERIMA-bajnokságban is helyt kell állniuk.

Az eddig lejátszott öt mérkőzés egyelőre a vetélytársak sikerét hozta, de egyre harcosabb, acélosabb teljesítményt nyújt a csapat. A legnagyobb kihívás mégis az, hogy miként tudják fiaink a magánéletet, az iskolát összeegyeztetni a versenyszerű sportolással. Ehhez egy adalék: volt olyan időszak szeptember elején, amikor  a csapat négy nap leforgása alatt megjárták Vácot, Tatabányát és a serdülőben is érdekeltek Nagykanizsát.

Ki kell emelni a gárdából Czakler Gergőt, aki – meccsenkénti 10-14 gólos teljesítményével – toronymagasan vezeti az NB I-es ifi mezőnyének góllövőlistáját.

Az eredmények pedig előbb-utóbb jönnek, hiszen az idő nekünk dolgozik.

Az eddigi eredmények:

Cegléd – Sport36-Komló 33-19 (17-11)
Komló: SZILÁGYI – Trischler, Nyers 3, Papp Sz. 1, PUTNOKI 4, CZAKLER 8, Nagy G. 1
Csere: Vanyek (k), Kaáli Nagy, Illés 1, Perleczky, Zilahi 1, Beck
Komló – Orosháza 28-35 (12-18)
Komló: Szilágyi, Vanyek – Czakler 14, Papp 2, Nyers 2, Putnoki 6, Zilahi 1, Illés 2, Trischler 1 Balogh, Beck, Perleczky, Mihályfi
Vác – Sport36-Komló 36:20 (14-11)
Komló: Szilágyi – Zilahi 1, NYERS 4, Mihályfi, Putnoki 1, CZAKLER 10/1, Papp 1 ,
Csere: VANYEK (k), Káli Nagy, Illés, Trischler, Beck Nagy G. 1
Grundfos Tatabánya – Sport36-Komló 41:28 (22-14)
Komló: SZILÁGYI – Trischler 1, Zilahi, Perleczky, Putnoki, CZAKLER 14/1, Illés 2 Csere: Vanyek (K), Apostolow (k), NYERS 2, Balogh, Mihályfi 1, Horváth

Legutóbb: Sport36 Komló-Balmazújváros 21-34 (13-19)
Komló. Szilágyi-Papp 2, Perleczky ,CZAKLER 6, Putnoki 2, NYERS 3, Trischler 4.
csere:VANYEK – Mihályfi, Zilahi 3,Káli Nagy, Illés1.
Szappanos Gergely:Szorosabb is lehetett volna, ha pontosabbak vagyunk

komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS