Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


SZE 28Közel 8 éves átok tört meg Gyöngyösön – Jerkovic fogát adta a győzelemért

Gyöngyöskomló

Bravúros győzelmet aratott kézilabdacsapatunk Gyöngyösön. Szöllősiék szinte végig vezetve győzték le jóval esélyesebb riválisukat. Fotó: facebook
A 29. perben egyenlített, a 36. percben pedig a vezetést is megszerezte a házigazda Gyöngyös, de ennél többre nem volt képes Debre Viktor együttese a Komló ellen. Csapatunk végig fegyelmezetten játszva szerezte meg első pontjait a bajnokságban. Rossz emléke a komlóiak közül csak Srecko Jerkovicnak lehet Gyöngyösről, aki egyik fogát veszítette el a mérkőzésen.
Bármennyire hihetetlen a Komló legutóbb 2008 márciusában nyert idegenbeli mérkőzést az NB I-ben. A Debrecenben győztes (36-35) csapatunkat akkor Keszthelyi Zoltán és Mészáros Csaba irányította.

Kézilabda NB I. 7. forduló:
B.BRAUN Gyöngyös–SPORT 36 Komló 21–23 (11–11)
Gyöngyös, 400 néző V: Medve, Nagy
Komló: Granic – Sanad 4/1, Kordic 3, Szöllősi 6, Nakhajenka 1, Jerkovics 2, Markovic 5/2, Csere: Selymes (kapus), Oszlár, Szögi, Marcsek 2, Laufer Edző: Ratko Djurkovics

A Gyöngyös legeredményesebb játékosa Varsandán és Semikov volt egyaránt 5 góllal.

Az eredmény alakulása: 6. perc: 0–2. 12. p 3–4. 18. p 4–6. 24. p. 7–10. 36. p. 13–12. 42. p. 13–14. 48. p. 16–17. 54. p.18–20

Kiállítások: 2, illetve 12 perc Hétméteresek: 5/4, ill. 4/3

Debre Viktor: – Borzalmas mérkőzés volt, nem kézilabdáztunk, csak erőlködtünk. Nem volt rend a fejekben.
Ratko Djurkovics: Nem emelnék ki senkit, igazi csapatmunka volt. Mindenki megtett mindent a pályán és a pálya szélén.

A Sport35-Komló 2 ponttal a 13. a 14 csapatos a mezőnyben. Ratko Djurkovic együttese legközelebb a sereghajtó, még pont nélküli PLER-t fogadja. (2015. 10.03. 17:00)

www.komloiujsag.hu


Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS