Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


SZE 16
közzétette admin  szeptember 16, 2015 7:56  HírekHúsz percet kaptunk a Kielce ellen készülő Szegedtől

pickszeged

A kézilabda NB I hatodik fordulójának előrehozott mérkőzésén a Szeged látogatott a komlói sportközpontba.

A 16 percig állta a sarat a házigazda Komló a súlycsoportokkal feljebb tartozó Szegeddel szemben. A 21. percben Carlos Pastor csapata megrázta magát, s gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést. A szünetre már 20–12-es vendégvezetéssel vonultak az öltözőbe a felek, a második félidőben pedig tovább növelték előnyüket.

Kézilabda NB I 6. forduló
SPORT36-KOMLÓ–MOL-PICK SZEGED 25–38 (12–20)
Komló, 900 néző. V: Hargitai, Markó
SPORT36-KOMLÓ: Granic – Sanad 1, Kordic 1, SZÖLLŐSI 6, Nakhayenka 2, JERKOVIC 7, Markovic 2. Csere: Selymes (kapus), Laufer 2 (2), SZÖGI 3, Marcsek, Oszlár, Sunajko, Wéber 1. Edző: Ratko Djurkovics
SZEGED: Sierra – Prodanovics 2, ANCSIN 5, Vranjes 1, Blazevic, Källman 4, BOMBAC 7 (6). Csere: Wyszomirski (kapus), ROBLEDO 4, Balogh Zs. 1, Petrus 4, HEGEDÜS M. 1, Mindegía 2, Curuvija 4, Ilyés, FEKETE B. 3. Edző: Carlos Pastor

Az eredmény alakulása: 6. perc 5–3. 15. perc 8–8 20. perc 10-11 27. perc 10-18 35. p.: 14–24. 45. perc: 18–33 50. perc 21-35 55. perc 23-37

Kiállítások: 10, ill. 2 perc Hétméteresek: 3/2, ill. 6/6

Ratko Djurkovics: Amíg tudtunk koncentrálni, és volt erő a játékban, addig nem volt gond. Amikor egyszerűen próbáltunk játszani, akkor volt sikerélmény, amikor túlkomplikáltuk, akkor eredménytelenek voltak az akcióink. Több önbizalommal kell játszanunk – függetlenül attól, hogy ki az ellenfél.

A Komló jelenleg sereghajtó az NB I-ben. A következő fordulóban a Gyöngyös vendégei lesznek Szöllősiék.

komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS