Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
AUG 18Ratko Djurkovic: "Jó úton haladunk, a rövidzárlatokat kell kiküszöbölni.”

Nívós délszláv ellenfelekkel szemben mutatott jó teljesítményt csapatunk a hétvégén lezajlott kézilabdatornán. Bár csak kevésen múlott, a kupát nem sikerült otthon tartani, ennek ellenére az összkép igencsak kedvező a bajnoki rajt előtt. Fotó: archív

Ratko Djurkovic, a Sport36 edzője is elégedetten konstatálta a Vinkovci és a Spartak Vojput elleni teljesítményt, természetesen a hibák mellett sem ment el:

„Úgy gondolom, a torna szakmailag jól sikerült, megfelelt az elképzeléseinknek. Nagyon jó, hogy két minőségi ellenféllel szemben tudtunk pályára lépni. Negatívumként a gyenge kezdés hozható fel, igaz utána rendre felzárkóztunk. A döntőben sajnos egy-két érdekes ítélet miatt – nem sikerült véglegesen megfordítani a mérkőzést. Elégedett vagyok a csapattal, hajtottak, jól küzdöttek fiúk, s ami a legfigyelemreméltóbb, mindössze 23 gólt kaptunk, egy olyan csapattól, amely a SEHA Ligában fog szerepelni. Összefoglalva: a rossz kezdés ellenére a játék jó volt, mi is jó irányban haladunk, folyamatosan fejlődünk.”

A közeljövő feladatairól a montenegrói mester a következőket mondta: „van még két hetünk a bajnokság kezdetéig a fejlődésre. Ebben az időszakban egy nagyon kemény felkészülési mérkőzés vár ránk Tatabányán. Úgy gondolom, addig sikerül 1-2 dolgot összeraknunk; elsőként a 10 perces rövidzárlatokat kell kiküszöbölnünk, hogy összességében 60 percig tudjunk jól játszani.”

Emlékeztetőül, a szombati torna komlói vonatkozású eredményei: SPORT36-KOMLÓ – RK SPACVA VINKOVCI 30 -27 (14-17) SPORT36-KOMLÓ – RK SPARTAK VOJPUT SUBOTICA 22:23 (10-14)

www.komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS