Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
AUG 15
közzétette admin  augusztus 15, 2015 16:03  HírekDöntőben a Spartak Vojput Subotica lesz az ellenfél

kézitorna1

Döntőt játszik este 6 órakor a Djurkovic- csapat, miután 3 góllal jobbnak bizonyult a horvát Vinkovcival szemben. Ellenfelünk a – durvaságba hajló Pécs elleni elődöntőn győztes –  Szabadka lesz.

Az első elődöntő:
SPORT36-KOMLÓ – RK SPACVA VINKOVCI  30 -27 (14-17)

Komló, 300 néző V: Csányi, Zörgő

KOMLÓ: Selymes – Sanad 6/2, Kordic 1, Nakhayenka 3, Sunajko, Jerkovic 3, Markovic 9/3
Csere: Granic (k), Marcsek, Oszlár 6, Péter Szabó D., Szöllősi 1, Szögi 1, Nagy Z., Sebestyén, Wéber Edző: Ratko Djurkovic

Kiállítások: 12, illetve 6 perc
7-esek: 6/5, illetve  6/4

A Vinkovci legeredményesebb játékosai: Andros 8, Nadj 4 és Vukusic 4

kézitorna

Kétféle arcát mutatta csapatunk a mérkőzésen. Az első félidőben mintha csak a mezek kerültek volna fel a pályára. Hihetetlennek tűnő védekezési hibáinkból adódóan a horvát középmezőnyhöz tartozó Vinkovci 3 gólos előnyével záródott a 30 perc.

A második játékrészben kicserélték csapatunkat. Az igencsak motivált Markovic vezetésével a 46. percben szereztük meg először a vezetést, amit már nem engedtünk ki a kezünkből.

A másik elődöntőn: Vojput Subotica – PVSE 25  :  21  (15-10)

www.komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS