Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
JÚL 19
közzétette admin  július 19, 2015 20:11  HírekMunkában férfi kézilabdázóink

Mint a szép időkben, kiadós erdei futással kezdte felkészülését kézilabdacsapatunk. Egyelőre három igazolt hiányzó a 21 fős keretben.

Futóedzéssel hangoltak NB I-es csapatunk játékosai a rájuk váró sorozatterhelésre. Ratko Djurkovics a kökönyösi műfüves pályán vezényelt gyakorlást, majd kétszer félórás erdei futás szerepelt az „étlapon”.

A felkészülés elején Keszthelyi Zoltán szakosztályvezető és Ratko Djurkovics vezetőedző tájékoztatta a játékosokat a rájuk váró feladatokról. Utóbbi felhívta a figyelmet a bajnokság kiegyensúlyozottságára, hangsúlyozta, hogy elsősorban azokra a játékosokra számít a mérkőzéseken, akik az edzéseken a legjobb teljesítményt nyújtják.

A 21 fős keretből egyelőre hárman hiányoztak. Az egyiptomi Mohamed Hisham Sanad átmenetileg eltűnt a bürokrácia útvesztőjében, "papírgondjai” miatt csak néhány nap múlva csatlakozik a többiekhez, a Füredről visszatérő Pethő Ákos pedig vállműtétje után lábadozik, Wéber igazoltan maradt távol.

Az első edzés résztvevői: Igor Markovics, Szrecsko Jerkovics, Sztanyiszlav Nakhajenka, Martino Kordic, Sunajkó Filip, Ante Granics, Selymes Attila, Szöllősi Bence, Szögi Balázs, Péter Szabó Dávid, Nagy Zoltán, Sebestyén Csaba, Laufer Gábor, Hoffmann József, Kiss Balázs, Marcsek Gábor, Oszlár Péter, Hidasi Dániel.

 www.komloiujsag.hu


Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS