Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
JÚL 24
közzétette admin  július 24, 2015 10:15  HírekEgy sor tesztmérkőzés a rajt előtt

kézi5

Előreláthatólag nyolc edzőmérkőzést játszik kézicsapatunk a rajtig.  A napi 2-3 edzéssel készülő együttesünket a szurkolók először a Balatonfüred elleni tesztmeccseken láthatják pályán.

A sort az újonc Vác ellen idegenben (07.29.) kezdik Szögiék, majd a Balatonfüred – előreláthatólag egykori veszprémi legendáival, Fazekas kapussal, Iváncsik Tamással két mérkőzésen is vizitál Komlón (07.31. 11 és 16 óra).

Augusztus 5-én a Pécs, majd két nappal később a Csurgó otthonában lépnek pályára a kék-fehérek.  Jó erőfelmérőnek ígérkezik az augusztus 15-i négyes torna. A Pécs, a Spartak Radnicski és a Vinkovci lehet ellenfele Nagy Zoliéknak. Augusztus 21-én Tatabányán lép pályára a Komló, majd következik a Cegléd elleni bajnoki rajt.

A montenegrói Markovicsra védekezésben és támadásban is kulcsszerepet szán Ratko Djurkovics - Fotó: Péter Szabó Zoltán

A montenegrói Markovicsra védekezésben és támadásban is kulcsszerepet szán Ratko Djurkovics – Fotó: Péter Szabó Zoltán

Hazai pályán először az Orosháza lesz az ellenfelünk a bajnokságban, a zöld-sárgákat szeptember 1-jén, kedden fogadjuk 18 órától.

www.komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS