Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


MÁJ 4Van esély a létszámbővítésre – de tartsuk szárazon a puskaport


A napirendi pontok közül kiemelkedett a jövő évi versenynaptár és versenykiírás megtárgyalása. Az újonnan felállt MKSZ elnökségében kialakult egy szakmai elképzelés, miszerint az NB I-es klubok számát fokozatosan növelnék. A végső cél egy 16 csapatos első osztály, ahol őszi-tavaszi rendszerben mérkőznének meg a csapatok oda-visszavágós alapon – rájátszás nélkül.

Mint arról néhány napja írtunk egy – a létszámemelésre vonatkozó javaslatot nyújtott be a PLER. Ebben az szerepelt, hogy a 2015/2016-os bajnoki szezonban az NB I 14 csapatos legyen. Így a mostani szezon végén – kieső nélkül – az NB I/B bajnokaival bővüljön a létszám.

A ligaértekezleten – közel másfél órás vita után – nem tudtak egyhangú javaslatot tenni, a lebonyolításra a csapatok, így a Liga végső javaslatáról a május 18-i ülésen döntenek. Ezt követően kerül az elnökség elé, akik május végégig elfogadják a végső változatot.

Szigeti Szabolcs ügyvezető, aki résztvevője volt az értekezletnek a következőket mondta:
– Végső döntés még nincs. A liga javaslatot tesz az elnökség felé, de a végső döntés ők mondják ki. Kértem, hogy legalább a létszámról legyen érdemi szavazás. Ezt elfogadták a csapatok és arról szavaztak, hogy a Liga javasolja a 14 csapatos NB I-et. Ez 9 igen 3 tartózkodással elfogadásra került. A versenynaptárról, lebonyolításról szóló javaslat csak a bajnokság végét követően, május 18-i ülésen kerül megtárgyalásra.

A konklúzió az, hogy a tavalyi anomáliák ismeretében nekünk úgy kell készülnünk, hogy a hátralévő két mérkőzésen 4 pontot szerzünk, és el kell érnünk a 10. helyet. A többi az elnökség dolga…

www.komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS