Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


MÁJ 16
közzétette admin  május 16, 2015 19:46  HírekKiesett a Komló az NBI-ből: SPORT36-KOMLÓ – PLER 22:26

pler öröm

9-3-ra is vezettünk, mégis a PLER ünnepelhette a bennmaradást az NB I-ben. Fotó: PLER-öröm a mérkőzés után

Kézilabda NB I Rájátszás 7-12.  helyért:
Sport36-Komló – PLER 22 : 26 (10-9)
Komló, 800 néző v: Bonifert, Oláh

Sport36: Granics – Oszlár 1, Mester 3, Nagy Z., Hadziomerovics 1, Szöllősi 4, Hoffmann 1 Csere: Szemikov 9, Péter Szabó D., Sebestyén 1, Wéber 2, Kun, Bujtár Edző: Ratko Djurkovics

Az eredmény alakulása: 7.p 3-1 14.p 5-3, 22.p 9-3 28.p 9-9 38.p 14-12 , 46.p 14-17, 50.p 17-18 56.p 19-25

A 22.  percig rózsaszínben láthattuk a világot, ám azt követően 6 perc alatt kiegyenlítette hatgólos hátrányát a fővárosi együttes. A gödörből kikászálódó csapatunk a második félidő elején még egyszer kétgólos előnyt kovácsolt össze, azonban ellenfelünk egy ötös sorozattal végleg elhúzott.

Savo Mester sérülése csak tetézte nehézségeinket, mely után sem támadásban, sem védekezésben nem tudtunk megújulni. Szöllősi mérkőzést záró találata élményszámba ment, de már csak a szövetség döntésétől függ, hogy láthatunk-e újabb NB I-es gólt a következő szezonban.

Győzelmével a PLER maradt benn a legjobbak között.

www.komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS