Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőMÁR 2
közzétette admin  március 02, 2015 8:35  HírekKézilabda NB I/alsóház: harmadszor is legyőztük a Ceglédet

Fotó: Péter Szabó Zoltán

Kiváló védekezéssel, sziporkázó támadójátékkal hálálta meg a fokozott érdeklődést a komlói kézilabdacsapat a rájátszás első mérkőzésén. Ratko Djurkovics együttese súlyos vereséget mért a szintén a kiesés ellen küzdő Ceglédre.

Férfi NBI rájátszás a 7-12. helyért, 1. forduló:
SPORT36-KOMLÓ – CEGLÉD 33-25 (15-12)
Komló, 900 néző V: Herczeg, Südi

SPORT36-KOMLÓ: GRANICS – Bujtár 5, SEMIKOV 11 (4), MESTER 5, HADZIOMEROVIC 4, Szőllősi B., RADJENOVIC 5. Csere: SELYMES (kapus), Nagy Z., Marcsek, Szögi 2, Péter Szabó D., Oszlár, Wéber 1, Kun. Edző: Ratko Djurkovic

CEGLÉD: BARTUCZ – Gigler 2, Takács B. 3, Tóth N. 1, Grbovic 3, Lepsényi, BÍRÓ 10 (1). Csere: Bősz (kapus), Antal 2, Lászlai 1, Perisics 2 (1), Nikolicza, Sipeki, Hódi 1. Edző: Kökény István
Kiállítások: 12, ill. 16 perc Hétméteresből: 5/4, ill. 3/2.

Ratko Djurkovic: – Jól használtuk ki a felkészülésre rendelkezésre álló időt. A pályán is viszontláttam a megbeszélteket. Nagyon fontos volt számunkra, hogy győzelemmel kezdjük a rájátszást.

Igazi karneváli hangulattal búcsúztatták a telet a komlói kézilabdabarátok. Ehhez persze szükség volt csapatunk parádés teljesítményére, mellyel továbbra is versenyben maradt a kiesés elkerüléséért folytatott harcban.

Egyszer vezetett a vendég Cegléd a mérkőzésen. A 4. percben a jól játszó Bíró jóvoltából 1-2 állt az eredményjelzőn, ám ezzel véget is ért a vendégek dominanciája. Ezt követően az történt a pályán, amit Djurkovics mester elgondolt. Feszes védekezéssel, kiváló egyéni teljesítményekkel fokozatosan ellépett ellenfelétől a Komló. A kiállításokkal tarkított első félidő végül 15-12-es komlói vezetéssel zárult.

Két gyors vendéggóllal indult a második játékrész. Szerencsére idejében kapcsoltak Szögiék. Hárommal válaszoltunk a kihívásra. A 38. perctől úgy tűnt kifogyott a szufla a ceglédi csapatból. Szemikovék 10 perc alatt 20-17-ről 28-19-re módosították az eredményt.

Néhány rossz döntésünk következtében Bíróék egy 6-1-es sorozattal 5 gólra még felzárkóztak, de az utolsó percek is a miénk voltak, így a bajnokság legnagyobb különbségű győzelmét arattuk.

Mivel a PLER legyőzte a Mezőkövesdet nem léphettünk előre, ám azt sikerült elérni, hogy – a Ceglédhez és a fővárosiakhoz hasonlóan – 11 ponttal várjuk a rájátszás 2. fordulóját. Következő ellenfelünk – szintén hazai környezetben – a Gyöngyös lesz, aki ellen a mai teljesítménnyel lehet keresnivalónk.

A forduló eredményei: Gyöngyös – Balmazújváros 27-24, PLER – Mezőkövesd 29-25

Az alsóház állása: 7. Gyöngyös 20p 8. Mezőkövesd 17p 9. Cegléd 11p 10. PLER 11p 11. Sport36-Komló 11p 12. Balmazújváros 8p

A következő forduló párosítása: Komló – Gyöngyös, Cegléd – PLER, Mezőkövesd – Balmazújváros

Ifjúsági bajnokság: Komló Sport – NEKA 25-38 (9-21)

Komló: TEIMEL – PAPP 5, Zuder 1, Nyers 2, HOFFMANN 6, CZAKLER 10, Pandurics 1

Csere: Szilágyi (k), Illés, Gál

Kollai Tamás edző: Sokkal jobban kell törekedni a pályán kapott utasítások betartására. Kisebb arányú lehetett volna a különbség.

www.komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS