Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
FEB 9Kézilabda: Ez nem a mi napunk volt – sima vereség a Gyöngyöstől

Fotó: Péter Szabó Zoltán

Hazai pályán kapott ki a Komló a Gyöngyöstől a kézilabda NB I alapszakaszának utolsó előtti fordulójában.

Mindössze 15 percig tudtunk lépést tartani a felsőházba vágyó Gyöngyössel az utolsó hazai mérkőzésünkön. Azt követően sajnos az történt a pályán, amit Gulyás István, a vendégek Veszprémet is megjárt egykori játékosa elképzelt. 5-4-re még mi vezettünk, de ezzel el is lőttük a puskaporunkat. Sajnos támadásban több hibát is elkövettünk. Az eladott labdákból a Gyöngyös könnyű gólokat szerzett.

Hétgólos vendégvezetéssel zárult a találkozó első szakasza – és hiába fogta meg a második játékrész első büntetőjét Granic – ott folytatódott minden ahol azt korábban félbehagyták a csapatok. Míg a Komló szenvedett, a Gyöngyös szigorú védekezéssel tartotta előnyét.

Kézilabda NB I 21. forduló:
Sport36-Komló – B. Braun Gyöngyös 23 : 31 (9-16)
Komló, Városi Sportközpont 600 néző V: Bacs, Bóna
KOMLÓ- Granic – Bujtár, Szöllősi 2, Péter Szabó D., Hadziomerovic 4, Semikov 7, Radjenovics Csere: Selymes (k), Oszlár 1, Sebestyén, Kun 1, Marcsek, Laufer 1(1), Szögi Nagy Z., Mester 1.

A vendégek legeredményesebb játékosai: Debreczeni 7, Marczinkó, Hajdu, Tóth egyaránt 4-4.

Büntetők: 4/2, illetve 5/4 Kiállítások: 8, illetve 6 perc

Ratko Djurkovics: Sajnálom, hogy a megfelelő szint alatt teljesítettünk. Többet kellett volna tennünk a sikerért.

A fordulóban több fontos összecsapást játszottak. Szerencsére ezek – bár a félidők eredményei még nem ezt sejtették – számunkra jól alakultak, így az alapszakasz utolsó fordulója előtt nem változott a helyzet a kiesés ellen küzdő csapatok között.

Eredmények: Cegléd – Csurgó 25-29, Balmazújváros – Balatonfüred 18 -28, Szeged – Tatabánya 37-22
A Sport36 az utolsó fordulóban a tatabánya vendége lesz.

A tabella hátsó régiójához tartozó csapatok sorrendje: 6. Gyöngyös 18p 7. Mezőkövesd 15p 8. Cegléd 11p 9. PLER 9p 10. Sport36-Komló 9p 11. Balmazújváros 6p

Az ifjúsági csapatok mérkőzésén: Komló Sport (ifi)– B. Braun Gyöngyös 23-32 (11-16)

www.komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS